Menší problém s plesňou? Pomôže ho vyriešiť LSG náter. Odstránenie plesní Poprad

1647 0
Odstraňovanie plesní zo zateplenej fasády

Môj problém s plesňami nie je taký vážny, ako u iných ľudí, ktorí píšu na internet o svojich skúsenostiach s plesňami. U mňa je to skôr taká bežná situácia, ktorú asi zažíva veľa domácností, plesne mi nehyzdia celú stenu, ale pár plesňových bodiek na stene mám ale aj tak riešim ako odstrániť pleseň. Minuloročnú zimu to bolo oveľa horšie, to som mával v kuchyni na stene okolo okien niekoľko plesňových kolónií a potom sa niečo uchytilo aj pri strope. Tento rok sa ale snažím vetrať naozaj dôkladne. Ráno a večer otváram okná dokorán na niekoľko minút, keď to vyjde, tak vetrajú aj poobede. Snažím sa v miestnostiach viac kúriť a to je hneď poznať. Keď mám zarosené okná a zapnem kúrenie, okná sa rýchlo vysušia. Odstraňovanie plesní zo zateplenej fasády

ako odstrániť plesněochrana pred plesněmi

Pri dlhšom vykurovaní v miestnosti…

Pri dlhšom vykurovaní v miestnosti vidím, že sa niektoré vlhkejšie miesta okolo okien vysušujú. Myslím, že by stačilo pokračovať vo vetraní, ktoré vykonávam, a niekoľko hodín denne kúriť a plesní by som sa zbavil, ale nie je to tak jednoduché. Väčšinou každý víkend z bytu odchádzam, či už pracovne alebo za rodinou. To znamená, že potom v byte skoro tri dni nekúri. To je pre plesne asi veľké pozitívum. Navyše cez víkendy ani nevetráme.

Hovoril som si, že to skúsim napraviť aspoň cez týždeň, ale nie som moc teplomilný človek, väčšinou sa rýchlo zvýši teplota a ja vypínam kúrenie, pretože je mi neznesiteľne horúco. Odstraňovanie plesní zo zateplenej fasády

rady ako odstrániť plesnětipy ako odstrániť plesně

Díval som sa na internet…

Díval som sa na internet, aké mám možnosti, ako by som sa mohol plesní zbaviť nenáročným spôsobom ale natrvalo. Našiel som firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., Odstraňovanie plesní zo zateplenej fasády.

ktorá poskytuje LSG náter chrániaci steny pred vlhnutím. Technici firmy ma ale varovali, že náter bude môcť naplno fungovať len v kombinácii s riadnym vetraním. Pretože vetrajú poctivo, nemal som z toho obavy.

Ukázalo sa, že LSG náter bol pre mňa ideálne riešenie. Stena už nevlhne, vlhkosť sa odvetráva a plesne som nevidel ani nepamätám.

ako sa brániť proti plesním

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *