Správnou voľbou ako sa efektívne zbaviť plesne je nechať tú prácu na A SERVIS LIPKA. Čistenie plesní Prešov

1790 0
Ako odstrániť hubu zo steny

Rada by som sa pomocou webu podelila o svoju naozaj veľmi pozitívnu skúsenosť s upratovacou firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o.Ako odstrániť hubu zo steny. U ktorej som využila službu likvidáciu plesní. Na severnej strane domu sa nám začala tvoriť pleseň a bohužiaľ sa objavila aj v izbe, ktorá je práve u tejto steny.

Pleseň vnútri aj zvonka domu

Snažili sme sa to s manželom odstrániť, ale nič nepomáhalo. A čo horšie, pleseň sa začala rozširovať a veľmi nepríjemne zapáchať. Takže sme proces odstránenia potrebovali značne urýchliť. Bolo to nielen nepríjemné, ale vedeli sme, že to môže spôsobovať aj zdravotné problémy. A ja sama už som chorá, mám astmu. Ďalšie zdravotné problémy navyše som vážne nechcela. Takže sme na internete hľadali firmu, ktorá by mala dobré referencie a bola by pre nás cenovo dostupná.

Pomoc odborníkov

A nakoniec sme sa obrátili práve na A SERVIS. Musím povedať, rozhodne by som nemenila. Najskôr všetky plesňou postihnuté miesta dôkladne oškrabali, vyčistili a potom použili fasádnu farbu, ktorú si vopred nechali namiešať. V izbách odstránili pleseň pomocou odsávača, a všetko prebehlo bez prášenia a akéhokoľvek znečistenia. Múry potom tiež pretreli maliarskou farbou. Keď všetko dôkladne preschlo, tak múry ošetrili protiplesňovým náterom LSG.

Správna voľba

A od tej doby sa u nás pleseň už neobjavila. Ani na fasáde domu, ani vo vnútri. Preto by som ich chcela všetkým odporučiť, pretože firiem je veľa a nájsť medzi nimi tú správnu nie je vždy ľahké. Ich zamestnanci boli navyše veľmi milí a bola s nimi skvelá komunikácia. Preto ak požadujete odstraňovanie plesne, tak A SERVIS je tá správna voľba vo všetkých ohľadoch.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *