Milujete burger, ale prešli ste na vegetariánstvo? Tak je pre vás tofu burger to pravé

1522 0
Strojové tepovanie kobercov, sedačiek

Ako odstrániť z koberca výrazné fľaky

Tofu je skvelou náhradou mäsa. Nie, že by tak chutilo, ale je veľa variantov, ako ho upraviť a hodí sa ku všetkým prílohám. Môžete ho použiť aj do Bürger. Na tofu Bürger okrem tofu budete potrebovať 1 jarnú cibuľku, 1 väčšiu mrkva, 2 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, 2 lyžice múky, 1 lyžica mandlí, olej, 2 listy kapusty, 1 paradajka, 2 žemle, 2 lyžice majonézy a plátky syra. Cibuľku, mrkvu a cesnak očistíme a nakrájame na malé kúsky, prípadne nastrúhame. Tofu necháme odkvapkať a vidličkou roztlačíme. Všetko zmiešame dohromady a pridáme vajce, múku a nastrúhané mandle. Vznikne cesto, z ktorého vytvoríme tri až štyri karbonátky.

Ak cesto nedrží pohromade, pridáme jedno vajce, aby sme ho mali čím spojiť. Vzniknuté karbonátky dáme na panvicu a na menšom plameni pražíme štyri až päť minút z každej strany. Vezmeme žemle, ktoré rozkrojíme a dáme do nich kapustu, syr a paradajky. Neskôr pridáme karbonátky, potrieme majonézou a priklopíme hornou polovicou žemle. A máte hotovo! Ide tiež o skvelú zmenu na večeru, keď sa rozhodnete doma grilovať a niekto z členov vašej rodiny si na mäso nepotrpí. Burger chutí naozaj výborne. Takže ak máte voľnú chvíľu, skúste experimentovať. Ten čas sa oplatí.

Koberce cenník, čistenie Bardejov

Strojové tepovanie kobercov, sedačiek

Čo sa ale určite neoplatí, tak to, ak by ste sa rozhodli ho zabiť čistením koberca, pretože domácim čistením to aj tak nikdy poriadne neurobíte a dokonca hrozí, že by ste ho mohli poškodiť. Oveľa lepšie je kontaktovať upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., Strojové tepovanie kobercov, sedačiek Bardejov , ktorá si s vaším kobercom poradí počas mrknutia oka.

Vyčistenie gauča Bardejov Dezinfekcia kobercov a gaučov

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *