Toužíte po krásně vyletněných oknech? Zde zjistíte, jak tento sen přenést do reality. Sen a realita v Brně

1361 0
Brno mytí oken

Nedávno jsem potřebovala u sebe nechat umýt okna a zavolala na to úklidové firmě A SERVIS LIPKA, s. r. o.. A chtěla bych ji všem tímto vřele doporučit. Firma nabízí svým zákazníkům všemožné úklidové služby, po nichž je dnes poptávka. I jejich přístup je jeden z mnoha faktorů, proč jsou s nimi lidé spokojeni nejen v České republice a na Slovensku, ale i v Rakousku a v Německu. Je také potřeba připomenout, že mezi spokojené klienty patří nejen velké obchodní řetězce, firmy, zdravotnická či kulturní zařízení, ale i majitelé menších obchodů, restaurací nebo drobní majitelé domů. A pak samozřejmě lidí, kteří je potřebovali na úklid do své domácnosti, jako jsem já. Úklidová činnost této firmy je plně zaměřena na prvotřídní kvalitu a nejvyšší efektivnost, která zodpovědně směřuje ke každému zákazníkovi.

Firemní technologie…

čím odstranit graffiti

Firemní technologie mytí skel zásadně spočívá v používání nejkvalitnějších značkových mycích a čisticích prostředků a pomůcek. To včetně profesionálního využití této technologie i ve výškách. Následné leštění umytých skleněných ploch spočívá v tzv. triku suchého leštění, což je další firemní zkvalitnění technologie, neboť v této fázi použití leštidel by znamenalo nebezpečí v podobě šmouh a nevzhledných stop po leštidlech, které brzy, vlivem povětrnostních vlivů prostupují na povrch skleněných ploch a znehodnocují tak sebekvalitněji provedenou metodu leštění. Závěrečná nabídka nanesení hydrofobní nanovrstvy, která účinně chrání vaše skla před všemi vlivy počasí, a která výrazně prodlužuje životnost takto ošetřených skel, je ve skutečnosti velmi ekonomické řešení. Neboť se podstatně sníží náklady na další mytí a čištění těchto frekventovaných ploch. Tato nešpinavá úprava skel totiž spolehlivě odvádí špínu nabalenou v kapkách vody bez toho, aby zanechala jakékoliv stopy.

Životnost a funkčnost…

cena odstranění graffiti

Životnost a funkčnost této hydrofobní impregnace GlasProtect je až 5 let a po celou dobu není potřeba vynakládat finanční prostředky za čistící a mycí přípravky, ale stačí okna omývat pouze čistou vodou. A opravdu jsem koukala, jak perfektně si s tím poradili. Okna se opravdu leskla jako zrcadla. Takže pokud hledáte nějakou firmu na mytí oken, tak vám doporučuji tuto. Byla jsem s nimi spokojená opravdu ve všech ohledech, které mě napadají. Zaměstnanci jsou moc milí a domluva s nimi je perfektní. Jen jsou trochu dražší než jiné úklidové firmy, ale není to zase tak vysokán částka. Člověk musí přihlédnout i k tomu, jakou vynikající práci odvádějí a jaké prostředky a technologii používají. Ty samy o sobě nemohou být levné, takže je potřeba brát v potaz i takovéto faktory. Měla mi totiž přijet důležitá návštěva ze zahraničí a chtěla jsem, aby u mě bylo vše perfektní. A představte si, ptali se mě, jakým způsobem to čistím okna, že vypadají tak perfektně. Taky jsem koukal. Firma Brno mytí oken se pro mě stala zajímavou. Nerad doporučuji, ale tady určitě můžu mluvit na pozitivní notu.

jak odstranit graffiti

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *