Mytí oken v naší škole a výškové práce, čištění fasád Brno

1505 0
Okna mytí Brno

Čištění oken po stavebních pracích

Zkouškové období je pro studenty doba plná stresu. Musí se zavřít doma a pořádně se šrotit. Stávají se z nich takoví malí asketové. Ale nemyslete si, že pro vyučující je to nějaká pauza. Musí zkoušet, pracovat na projektech a tak dále. Takže ani oni si ve zkouškovém neodpočinou. Kdo si ale odpočine, jsou naše paní uklízečky. Na naší soukromé vysoké škole totiž každé zkouškové přichází zaměstnanci firmy A SERVIS LIPKA, s. r. o., aby provedli generální úklid. A to především čištění oken. Naše paní uklízečky sice školu udržují v perfektním pořádku celý rok, ale o zkouškovém provádíme takový generální úklid a tak okna svěřujeme do péče profesionálů.

Protože okna jsou důležitou…

Cena profesionálního mytí oken

Protože okna jsou důležitou vizitkou celé školy a nechceme, aby byla nějaká šmouhatá nebo jinak zašpiněná. Museli jsem ale takové vhodné profesionály sehnat. To naštěstí nebyl až takový problém. Před časem jsme dostali doporučení na firmu A SERVIS, která se specializuje na úklid téměř všeho druhu, od čištění podlah a koberců až po odstraňování graffiti a mytí oken. Bylo ale potřeba je nejdříve otestovat. Domluvili jsme se a oni se dali do práce. Technologie, které firma používá k mytí oken, spočívá v pečlivém čištění rozmývákem a následným důkladným setřením skleněné plochy pomocí stěrky s kvalitní gumou, tak, aby na skle nezůstala jediná šmouha. Zdá se to banální, ale právě tento postup zajistí to, to, že se budou ještě mnoho týdnů lesknout a špína se na nich jenom tak nezachytí. Umývači z Okna mytí Brno pracovali pilně jako včeličky a po proschnutí umyté plochy se dali do leštění na sucho čistou bavlněnou plenou. Dozvěděli jsme se, že k tomu používají speciální postup takzvaného suchého leštění.

Odstranění barev na sklo z oken

Dokonce říkali…

Dokonce říkali, že nikdy nepoužívají leštící přípravky právě kvůli tomu, že se na nich časem usazuje prach a pyl. No co, výsledek se brzo ukáže, říkali jsem si s kolegy. A taky, že se ukázal. Přesto, že se jedná o fyzicky daleko náročnější postup, tím, že okna leští pouze na sucho je zaručeno, že zůstanou déle čistá a chemikálie použité na vyčistění po nějaké době nezpůsobí nevzhledné šmouhy. To se potvrdilo i několik týdnu po tom, co úklid provedli. Okna byla stále jako ze škatulky. Od té doby je nám jasné, že A SERVIS je jasná volba. Od té doby se na ně obracíme opakovaně už několik let a jejich práce je stále stejně špičková.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *