Sprejeři nám zničili redakci. Odstraňování graffiti Pardubice

1427 0
odstranění graffiti

Novinářské řemeslo bývá často nenáviděné. Jistě, s kolegy to chápeme. Práce je rutinní, člověk se často pídí po informacích, které ani o ničem nevypovídají. A pak na nich staví článek a dělá z nich senzaci. Člověk jim něco řekne, ale vy to zkrátka musíte trošku upravit, aby se vám to více hodilo do článku. Není to vyloženě provozování praktik bulváru, ale občas to k tomu nemá daleko, ale když se s tím naučíte žít a nic jiného neumíte… odstranění graffiti

čím odstranit graffitinejlevnější odstranění graffitipřípravky na odstranění graffiti

No zkrátka…

No zkrátka a dobře máme i spoustu lidí, co nás, z pochopitelných důvodů, nenávidí či nám odmítají odpovídat na otázky či se dokonce zapírají, že momentálně nejsou v práci. Jistým způsobem to chápeme, ale dost nám to komplikuje naše povolání. Ale vlastně se jim až tolik nedivíme. Když například někomu voláme a chceme nějaké vyjádření, odděláme první větu z jeho citace, aby nám to zkrátka „lépe hrálo do karet“. Vyzněná citace pak může sice vyjít úplně jinak, než jak nám člověk odpovídal, ale to vlastně ničemu nevadí. Respektive on už s tím nic dělat nemůže a my také ne. Maximálně se mu do telefonu omluvíme.

AGO na všechny povrchyrady jak odstranit graffititipy jak odstranit graffiti

Nedávno se ale nějaký ať už čtenář nebo respondent, který nám odpovídal do telefonu, zkrátka vzbouřil. Měl už toho asi hodně plné zuby a musel být velmi naštvaný. Přes noc nám totiž někdo posprejoval z venku redakci. A to dost neslušnými obrázky a nápisy s vykřičníky, které nás měli urazit. S kolegy jsme se ani nepodezírali, že by to měl být někdo z nás. Jednak jako novináři pracujeme pozdě do večera, takže nikdo by na to neměl čas a kterak opravdu nevyděláváme majlant, sotva jsme rádi, že uživíme rodinu a zaplatíme nájem, natož abychom platili ještě nějaké kratochvíle v podobě sprejů.

Nevěděli jsme…

Nevěděli jsme, co s tím. Jen jsme na to zahanbeně koukali a přemýšleli jsme, koho jsme museli tak strašně moc naštvat, že si dal tu práci posprejovat nám redakci zvenčí, a ještě si vyhrát s neslušnými gesty. Pravděpodobně to musel být někdo, o kom jsme psali asi před týdnem. Ani to nemusel být nikdo vlivný, občas i ti největší „smolaři“, vám to dovedou nejvíce natřít. No, každopádně, ať už to udělal kdokoliv, dal si na tom pořádnou práci. Nakonec jsme to řešili s vedením, kteří tedy schválili, že když už teda nemáme tu klimatizaci, což je mimochodem fakt za trest, zvláště, když je venku přes třicet stupňů, že teda si můžeme objednat službu, aby nám spravila fasádu od těch „malůvek“.

jak se bránit proti vandalůmcena odstranění graffitijak odstranit graffiti

Jelikož jsme jakožto novináři zběhlí v hledání informací, brzy jsme našli firmu, která se nám pozdávala jako nejlepší a nejschopnější, navíc měli i slušné ceny. Firma se jmenuje odstranění graffiti a musím říct, že opravdu nelhali s tím, co tvrdili na svých stránkách. Perfektně odstranili graffiti, a ještě k tomu se nabídli, že zeď přetřou antigraffitovým nátěrem, který bude chránit naši zeď před budoucími výtržníky. S touto firmou jsme byli skutečně spokojeni a doporučujeme ji dál! odstranění graffiti

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *