Bojujete v Praze s plísní? Hledáte účinné řešení jak odstranit plíseň v bytě ze zdi?

2145 0
jak odstranit plíseň ze zdi

Plísně jsou vždycky boj, který je nejen vyčerpávající, ale i velice otravný. Dlouho jsme nevěděli co s tím, protože se začala tvořit v kancelářích naší firmy. Zůstat to ta prostě nemohlo, protože mít v místnostech, kde probíhají konzultace s vašimi klienty, je více než nevhodné. Naše uklízečky s tím sice dělaly, co mohly. Ale moc rady si nevěděly, jak odstranit plíseň ze zdi.

Dokonce jsme jim nakoupili i speciální přípravky z drogerie, které měly plíseň odstranit. Ale všechno to bylo velice krátkodobé a plíseň se pořád dělala znova a znova. Proto jsem si jednou sedla k internetu a hledala nějakou firmu, která se odstraňováním plísně zabývá. Narazila jsem na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plíseň ze zdi.

 jak odstranit plíseň ze zdi Praha 1

A tak jsem konečně našla řešení. Ale i tak jsem se snažila si načíst něco více o tom, jak plíseň vlastně vzniká a jak jí lze nejlépe předcházet. A základním pravidlem je, že studený vzduch je suchý vzduch, teplý vzduch je spíše vlhký. Z toho plyne, že je lepší větrat studeným vzduchem. To je obvykle brzy ráno, večer, v noci. To platí nejenom pro byty a pracovní místnosti, ale především i pro sklepy.

Dále jsem se dozvěděla, že vzdušná vlhkost by měla být okolo 50–60 %, a že když je vyšší, tak už to potom nikdy neznačí nic dobrého. Proto je velice důležité v místnostech často, větrat. Správné větrání je krátké a intenzivní. Větrání bez vytvoření průvanu – mělo by se otevřít celé okno na 10 – 15 minut, v zimě postačí 5 – 10 minut při vypnutém topení. Větrání s vytvořením průvanu – mělo by se otevřít celé okno na 4 – 6 minut.

Plíseň se samozřejmě týká i mimo obytné prostory, ale i na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. Pro řešení problému, jak se této nežádoucí plísně účinně a hlavně natrvalo, je nátěr LSG, který tato firma právě nabízí. A firma A SERVIS LIPKA dále zajišťuje i kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu.

Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný, takže se nemusíte bát, že by byl pro vás jakkoli škodlivý. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let.

Čím odstranit plíseň ze zdi Praha 2

Co jsem si načetla tyto informace a ověřila si jejich reference, ukázala jsem svůj objev kolegům. Těm se tato firma také zamlouvala, tak jsme nad tím už nijak dlouho nepřemýšleli a kontaktovali jsme je ohledně domluvy, termínu a všech ostatních náležitostí. Domluva s nimi byla perfektní, slečna na centrále byla moc milá a domluvila nám termín hned za čtyři dny, což nás příjemně překvapilo.

Také jsme byli rádi, že práce mohla probíhat i o víkendu, takže jsme kvůli tomu nemuseli zavírat kancelář a omezit tak chod naší firmy. V domluvený den přijeli na minutu přesně a plíseň perfektně odstranili. Zeď byla jako nová, krásně čistá a nám spadl kámen ze srdce. A ani jim to dlouho netrvalo. Nejprve na místo, kde byla plíseň, nanesli desinfekční prostředek a po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy.

Pro jistotu jsme jejich LSG nátěr nechali dát na všechna místa, kde by výskyt plísní mohl v budoucnu hrozit. Sice už jsme věděli, co všechno bychom měli dělat, aby se plíseň znovu neutvořila, ale jistota je jistota a my tento boj chtěli mít jednou definitivně za sebou, takže jsme si řekli, že je lepší zainventovat a mít už od toho nadobro pokoj. A také že máme, protože od té doby, co tento nátěr máme, plíseň se už opravdu nikde neobjevila.

Zaměstnanci byli navíc velice milí a příjemní, takže byla radost s nimi spolupracovat. Byli opravdu pečliví a hlavně byli i velice slušní a je na ně opravdu spolehnutí. Sice jsem četla, že odvádí vynikající práci, takže jsem počítala s dobrým výsledek, ale i tak jsme byli mile překvapení. Jediné, co mě napadá jako negativum, tak je cena. Jsou o něco dražší, než jiné firmy, u kterých jsme viděli, že tuto službu nabízejí, ale zase na druhou stranu to nebyla zase o tolik moc vyšší cena, abychom si řekli, že to nezkusíme.

Odstranění plísní Praha 3

A jsme rozhodně rádi, že jsme do toho šli, protože určitě se jedná o investici, která se vyplatila. Kvalita jejich cenám rozhodně odpovídá, takže se nemusíte bát, že zaplatíte a pak budete tlouct hlavou o zeď, že jste udělali pitomost. Jsem si jistá, že budete naopak velice spokojení, protože když porovnám cenu a kvalitu, tak můžu říct, že je to určitě jedna z nejlepších firem, na kterou jsem narazila a měnit už určitě nebudeme.

Navíc nabízejí i další řadu služeb, které jsme začali rovněž využívat, například čištění koberců a i s tím jsme spokojeni, takže určitě můžu s klidným svědomím říci, že nabízejí opravdu kvalitní služby.

 

Čištění a dezinfekci koberců nejlépe zvládne „ Rotační čištění Praha“

Starám se o zajištění úklidových prací v naší společnosti. Delší dobu již spolupracujeme s lidmi a úklidovými firmami, na které je spolehnutí, a jsme s nimi spokojení. Všechno šlape, jak má. Není nutné na ně dozírat, každý ví, co má dělat, a svou práci dělá dobře.

Jak se zbavit plísní Praha

Nedávno se vedení naší společnosti rozhodlo, že zavede firemní školku. Aby mohla školka fungovat, musí prostory pro školku určené splňovat hygienické předpisy, proto jsem se zajištění úklidu těchto místností věnoval s ještě větší pečlivostí než obvykle.

Jelikož jsou v prostorech školky na podlahách koberce, musel jsem zajistit jejich pravidelné čištění. Je známo, že koberce jsou lapači prachu, které mohou vyvolávat alergie. Obyčejný vysavač na hluboko usazený prach nestačí a s alergeny si neporadí už vůbec.

Firmu na čištění koberců jsem nemusel dlouho hledat. Touto činností se totiž zabývá firma, která se u nás stará o mytí oken a čištění podlah. Je to A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 9 a jsme s ním velice spokojení. Zaměstnanci tohoto servisu provádí svou práci pečlivě. Podlahy nám čistí strojově a stejnou metodu používají i na čištění koberců, proto jsem věděl, že čištění půjde opravdu do hloubky.

Že jsem měl pravdu, se ukázalo hned při prvním čištění. Pracovníci servisu začali s nanášením své značkové chemie, kterou posléze zapracovávali do hloubky kotoučovým strojem s rotačními kartáči. Chemie se tak dostala do celého objemu a mohla na sebe navázat špínu, prach i alergeny, toto všechno se s pomocí rotačních kartáčů vykartáčovalo na povrch koberce. Vysokotlaký vysavač všechny tyto nečistoty odsál. Koberec byl tak účinně dezinfikován a perfektně vyčištěn.

Kvalitní odstranění plísní Praha 8

S A SERVISEM spolupracujeme moc rádi, můžeme se vždycky spolehnout na perfektní výsledek a šetrné provedení.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *