Odstranění plísně svépomocí je prakticky nemožné. Je nutné odborně odstranit příčinu. „Stop plísním Praha“

2474 0
Jak na odstranění plísně ze stěn

Máte v domě problémy s plísní a pořád nevíte, jak se ji účinně a natrvalo zbavit? Tak to jste na tom asi jako já, dokud jsem nenarazila na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA. Plíseň se nám tvořila hlavně v naší ložnici, což bylo samozřejmě velmi problematické. A protože žádné řešení nebylo spolehlivě trvalým řešením, začala jsem se o tuto problematiku zajímat ze širšího hlediska. Hledala jsem řešení jak odstranit plíseň ze stěn , a zjistila jsem, že nejlepší je plísním předcházet. Například pokud si hodně potrpíte na květiny a máte jich plný dům, nebo často sušíte prádlo ve vašem domě, tak je potřeba si pořídit kvalitní odvlhčovač vzduchu, jinak si zaděláváte na problémy s plísní.

Jak na odstranění plísně ze stěn Praha 9Jistě, pokud sušíte prádlo převážně v sušárně a doma už jen jednou za měsíc, není to žádná katastrofa, ale pokud máte tendenci prát každý druhý den a vše sušíte doma, je určitě potřeba, abyste si odvlhčovač pořídili. K dalším typickým zdrojům ve zvyšování relativní vlhkosti vzduchu v domácnosti je například vaření a sprchování. Prvním příznakem nežádoucí nadměrné relativní vlhkosti vzduchu je rosení oken. Na signál ve formě tvorby kapiček vody na oknech – vodní páry se totiž na chladném povrchu okna mění v kondenzát, byste pak už neměli na nic čekat.

To je již zpravidla již pozdě, protože za těchto podmínek existuje vysoká relativní vlhkost vzduchu a začínají se tvořit plísně, proto je důležité často větrat a snažit se udržovat ve všech místnostech stále podobnou teplotu, neměl by být rozdíl větší jak čtyři stupně celsia. Samozřejmě že toto jsou základy, jak plísni předcházet, ale i tak nemusí platit vždy stoprocentně, hlavně pokud bydlíte ve starším domě, kde se zkrátka vlhkost drží jako klíště.

A v případě, že už plíseň na zdi máte, je třeba dělat opravdu mnohem víc, než jsem pravidelně větrat. Já jsem se ji prvně snažila vyčistit různými dezinfekčními prostředky, ale to nikam nevedlo. Nakonec se mi na internetu povedlo najít firmu s dobrými referencemi, která si s plísní nakonec dokázala poradit. A tou je A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plíseň ze stěn. Skvělé na nich je, že nejenom že nabízí opravdu kvalitní služby, ale také na jejich stránkách najdete i mnoho dalších informací o tom, jak tyto problémy vznikají, a sice ještě rozsáhleji, než jak se dozvíte z běžných internetových stránek.

Například na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. Ale aby měl člověk stoprocentní jistotu, že se mu tam plíseň nevytvoří, nestačí jen už běžná opatření, která jsem zmiňovala zezačátku. Stoprocentní jistotou je jejich nátěr LSG. Jedná se o nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví. A firma A SERVIS LIPKA zajišťuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu. Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

Čím odstranit plísně v Praze 8I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Záruku tato firma garantuje až 2 roky.

Když jsem si dočetla tyto informace, začala jsem si hledat i jejich reference a na internetu byla na ně samá chvála, čímž jsem už přesvědčila samu sebe, že to bude investice, která se určitě vyplatí. Vlastně kdybych to bývala věděla dřív, nechala bych si ten nátěr dát už dříve jako prevenci, ale co už. Žádný učený z nebe nespadl. Každopádně pro ty, jejichž domov tvoří ideální podmínky pro tvoření plísně, tak bych tento nátěr určitě doporučila jako prevenci, protože potom se vyhnete nejhoršímu.

U mě už bylo pozdě, ale na druhou stranu, nikdy není natolik pozdě, aby si s tím zaměstnanci z A SERVIS nevěděli rady. Jsou to opravdový profesionálové a na nikoho jiného už se nikdy obracet nebudu, protože odvedli vynikající práci a svou odbornost prokazovali v každém postupu jejich práce. Na místo napadené plísní aplikovali běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení potom aplikovali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas.

Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření. LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. LSG nátěr proti plísním lze aplikovat ve vnitřních i vnějších prostorách. Nakonec jsem si LGS od nich nechala dát do všech místností, kde by byl v budoucnu výskyt plísní možný, abych tuto situaci už nemusela znovu řešit, protože bydlíme ve starším domě, který plíseň doslova přitahuje. Ale od té doby, co máme tento nátěr je vše v pořádku, už se znovu neobjevila, jak to bylo předtím. Takže tuto firmu můžu skutečně všem jen doporučit, protože odvedli skvělou práci a já s celou rodinou jsme opravdu spokojení.

Spokojenost zákazníků je nejlepší reklama. „Strojové čištění koberců Praha 8“

Koho na odstranění plísní Praha 7Už jsem se nemohla na naše koberce dívat. Sice jsem je pravidelně vysávala, a když se na nich vytvořila nějaká skvrna, tak jsem se ji snažila vyčistit, ne vždy se mi to však podařilo. Občas jsem skvrnu vyčistila jen zčásti, proto potom postupně docházelo k zašlapání nečistot hluboko do koberce.

Kamarádka se mi jednou zmínila o tom, že zase bude nechávat koberce čistit. Zjistila jsem, že čištění nechává provádět v pravidelných intervalech. Taková možnost mě nikdy nenapadla a teď jsem zjistila, že existuje mnoho lidí, kteří si koberce nechávají čistit třeba i několikrát do roka. S vědomím, jak vypadají naše koberce, jsem se k těmto lidem chtěla okamžitě připojit.

Jenomže jsem nevěděla, které firmě bych měla práci zadat. Je jich tolik a každá nabízí jinou metodu. Která je ale ta nejlepší? Nakonec jsem se opět obrátila na kamarádku a zeptala se jí, co by mi doporučila ona.

Na rovinu mi řekla, ať se v žádném případě nepouštím do čištění sama, to si pak člověk jenom odrovná záda, ruce a koberec pak stejně nevypadá o nic lépe. Vyzkoušela také čištění extraktorem, ale ani tohle nebyl velký přínos. Nakonec skončila u firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 8 a jeho strojového čištění. Moc si to celé pochvalovala.

Kdo odstraní plísně Praha 4Na doporučení dám asi nejvíc, podle mě je to nejlepší reklama. Proto jsem tuto firmu oslovila. Práce probíhaly perfektně, na vlastní oči jsem viděla, jak z koberce vycházejí další a další nečistoty. Rotační kartáč je shromažďoval na povrchu. Ani mě nenapadlo, že by jich tam mohlo být tolik.

Konečná fáze čištění bylo odsátí nečistot vysavačem. Měl tak silný tah, že se jím podařilo i provzdušnit vlákna koberce, který pak vypadal naprosto báječně. Čistý, vzdušný, bez prachu. A SERVIS bez váhání doporučuji všem!

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *