Chcete na vánoce vyzkoušet nové cukroví? Zkuste kokosové kostky

2029 0
čištění koberců a sedaček Brno

Samozřejmě to nemusí být pouze na vánoce, ale většina lidí se k pečení donutí pouze v tomto období, obzvlášť pokud má být příprava dané dobroty trochu náročnější, čištění koberců a sedaček Brno. A tento recept si vyžaduje více než jen deset minut. Ale na druhou stranu, vyplatí se do něj pustit, protože určitě sklidíte úspěch. Na tyto kokosové kostky potřebujete 7 bílků, 160g krupicového cukru, 160g polohrubé mouky, 80g másla, rozpuštěného, čokoládu podle potřeby, ale nejlépe alespoň 2 až 3 a kokos.

Čištění koberců a sedaček Brno

Z bílků ušleháme tuhý sníh a k němu postupně přidáváme cukr, mouku a rozpuštěné máslo. Získat bychom měli tužší těsto. Na plech dáme pečicí papír a zhruba na polovinu plechu naneseme špachtlí těsto. Čištění koberců a sedaček Brno. Neměla by to být vysoká vrstva, spíše tenká, proto je dáváme pouze na půlku nízkého plechu, ale můžeme použít i menší pekáček.

Pečeme při 180 stupních cca 20 minut. Po zchladnutí kostky nakrájíme o velikosti 2x2x cm. Potom je obalíme v čokoládě a následně v kokosu. Toto je asi ta nejpracnější část, ale je na ni perfektní vychytávka, pokud nechcete mít moc upatlané ruce a mít moc kokosu v čokoládě a obráceně. Vemte si na to jídelní hůlky. Pokud s nimi neumíte, chce to jen opravdu velmi málo cviku a do deseti minut z vás budou profíci.

Tak vám to půjde od ruky a nebudete se s tím rozčilovat hodinu. S čím byste se už ale určitě rozčilovali a to déle než hodinu, kdyby vám čokoláda přistála na koberci. Na to je určitě lepší si objednat úklidovou firmu, například A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců a sedaček Brno, ať si náladu nezkazíte zbytečnou sisyfovskou prací.

 

Jak odstranit skvrny od vosku na podlaze? Strojní čištění Brno

Strojové čištění koberců v Brně

Moje děti jsou poměrně dost kreativní a hrozně rády vyrábějí. A jednou si v kuchyni vyráběly vlastní svíčky. Jenže se jim to vymklo z ruky a horký vosk se jim vylil na podlahu. Sice šel potom seškrábat, ale bohužel na podlaze zůstaly hnusné fleky. Snažila jsem se to vydrhnout, ale vůbec to nešlo, takže jsem si na to musela najmout úklidovou firmu.

A kamarádka mi doporučila A SERVIS LIPKA, s.r.o., strojní čištění podlah Brno. Zkontaktovala jsem je a domluvila si s nimi co nejbližší možný termín čištění, protože mě ty fleky fakt rozčilovali. Přijet mohli už za dva dny, za což jsem byla opravdu ráda. Když přijeli, pustili se do práce a musím je opravdu vychválit, protože podlaha vypadá jako nová, ne jako vyčištěná. A skvrny po vosku samozřejmě naprosto zmizely. Samotní pracovníci firmy se ani na chvíli nezastavili a byli sehraní, jejich práce tedy odsýpala a vyčištění proběhlo tak rychle, že jsem se nestačila divit.

K tomu všemu byli velmi milí…

Hloubkové čištění koberců a sedaček Brno

K tomu všemu byli velmi milí, a nemůžu si na ně v ničem stěžovat. Skutečně nemůžu nic jiného, než tuto úklidovou společnost všem vřele doporučit, protože mě opravdu nenapadá žádné negativum. Doufám, že přidáním této recenze jsem pomohla všem, kteří poptávají čištění podlah v Brně a neví, na koho se obrátit. A SERVIS je určitě vynikající volba. Na první pohled vás možná odradí cena, ale rozhodně to byla investice, která se vyplatí. Podlaha vydržela čistá opravdu dlouho a mnohem lépe se mi po použití jejich přípravků udržuje. Stačí je jednou do týdne přetřít a mám vystaráno. Takže za mě rozhodně doporučuji.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *