Chcete vylepšit klasickou bábovku? Potom vyzkoušejte tuto tvarohovou

1470 0

Bábovka patří k nejklasičtějším a také nejoblíbenějším dobrotám, proto jí nikdy nepohrdneme. Chcete ale přece jen vyzkoušet bábovku na trochu jiný způsob? Potom je tato ta pravá, protože je její vynikající variantou, kterou si hned zamilujete. Budete ji chtít jak na snídani, tak jako zákusek k odpolednímu čaji nebo kávě. Potřebujete na ni 5 vajíček, 150g rozpuštěného másla, 200 g moučkového cukru, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva, 200g hrubé mouky a 500g měkkého polotučného tvarohu.

Postup

Čištění koberců a sedaček BrnoNejprve zvlášť ušleháme bílky, a poté žloutky s cukrem. Ke žloutkům přidáme máslo, tvaroh, a nakonec střídáme mouku s bílky. Takto připravené těsto pečeme v bábovkové formě na 160 stupňů celsia. Rozhodně bábovku podle tohoto receptu neuděláte pouze jednou. Protože jednak zmizí tak rychle, že možná ani neochutnáte, a také proto, že ji členové vaší rodiny budou chtít znovu. Já do ní ještě ráda přidávám dvě tři kapky buď vanilkového nebo mandlového extraktu. Bábovka je potom krásně navoněná a má ještě výraznější chuť.

Jsem si jistá, že vás vaše děti budou uplácet, abyste ji udělali znova. Takové to že vysají, uklidí – zkrátka udělají všechno možné. Kdyby ale náhodou dokonce slibovaly, že vyčistí koberec, tak to jim raději zakažte. V jiných rukou než li specialistou to mnohdy bývá katastrofa. V takovém případě se raději obraťte na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců a sedaček Brno, kteří vám koberec vyčistí pomocí profesionálních prostředků, že bude vypadat, jako by byl nový, což by se vašim dětem určitě nepovedlo. Ani vám ne.

 

Poptáváte čištění podlah v Brně? Obraťte se na „strojové čištění Brno“

Hloubkové čištění koberců BrnoChtěla jsem si u sebe doma nechat vyčistit podlahu, ale přiznám se, že jsem při jejích výběru byla dost skeptická. U nás ve firmě jsme totiž na čištění podlah vybrali už asi pět firem a nemůžu říct, že bychom byli pokaždé bůh ví jak spokojeni. Ale protože šlo o mou domácnost, byla jsem při výběru firmy opravdu pečlivá. Strávila jsme na internetu hodiny, ale vyplatilo se to, protože jsem tam narazila na A SERVIS LIPKA, s.r.o., hloubkové čištění podlah Brno, Měli vynikající ohlasy, tak jsem je kontaktovala. Domluvila jsem si s nimi na datu, kdy přijedou moji podlahu vyčistit a oni zase vypracovali finanční návrh, se kterým jsem souhlasila.

Cena byla sice o něco vyšší, ale všichni na internetu psali, že to vážně stojí za to. A opravdu stálo, protože odvedli vynikající práci. S výsledkem jejich práce jsem byla nadmíru spokojená. Moje podlaha byla skutečně pořádně vyčištěná a vypadal jako nová, nikdo by mi nevěřil, že ji máme roky. Opravdu nádherně prokoukla, a když vezmu v potaz, za kolik peněz to bylo, rozhodně bych neřekla, že jsou jejich služby drahé. Tímto bych chtěla všem čištění podlah Brno od A SERVIS vřele doporučit, protože dokázala umlčet i můj skepticismus.

Zaměstnanci jsou fakt velmi milí a profesionální. Takže až si od nich nechám podlahu čistit příště, vím, že ani nemusím být u toho doma. Další výhodou je, že nabízejí i řadu dalších služeb, jako je čištění oken, odstraňování plísně a podobně, takže to má člověk vše hezky při jednom a to všechno se zárukou kvality, kterou dneska už na každém rohu nenajdete.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *