Je pro vás pečení španělská vesnice? Čištění koberců a sedaček Brno

1942 0
čištění koberců a sedaček Brno

Jestli patříte k lidem, kteří mají rádi domácí dobroty, ale nejste zrovna příznivci pečení. Tak se vám tento recept rozhodně dostane pod kůži. Je totiž nádherně jednoduchý a smlsne si na něm každý. A pokud máte rádi Bebe sušenky, tak už teď víte, že je to jakási záruka. Že vám to budete chutnat. A co vše na ni potřebujete? 150g moučkového cukru, 200g másla, jemný tvaroh, ale ne vaničkového – 2 ks. 2 lžíce rumu, 1 balíček světlých Bebe sušenek, 1 balíček tmavých Bebe sušenek, 2 banány a 2 balíčky čokoládové polevy. Čištění koberců a sedaček Brno.

V misce nejprve ušleháte cukr s máslem a po chvíli přidáte tvaroh…

Šetrné čištění koberců Brno

V misce nejprve ušleháte cukr s máslem a po chvíli přidáte tvaroh, rum a znovu šleháte. Na alobal naskládáte šachovnici ze sušenek – měly by tvořit tři řádky po sedmi kusech, kdy střídáme světlé a tmavé. Gumovou stěrkou na sušenky rozetřete polovinu tvarohového krému. Na něj naskládáme vrstvu sušenek, jen obráceně než předtím. Rozestřeme zbylý krém a na prostřední řadu sušenek položíte oloupané banány.

 

 

Vezmeme alobal za delší strany a přiklopíme jej tak, aby se sušenky spojily do tvaru střechy. Zákusek dáme do ledničky a počkáme, až ztuhne. Nejlepší je to tam nechat přes noc, aby sušenky byly hezky vláčné. Tento jednoduchý recept si získá i náročné strávníky. Přitom je tak jednoduchý! Je to skvělá volba pro lenochy, kteří neradi pečou. A co čekají návštěvu a chtějí je pohostit i něčím jiným než jen brambůrky. Čištění koberců a sedaček Brno.

A co k takové návštěvě ještě patří?

Strojové čištění koberců Brno

A co k takové návštěvě ještě patří? I hezky uklizený dům, což je mnohdy pro lenocha větší výzva než pečení. Ale nevěšte hlavu. Raději zavolejte do A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců a sedaček Brno. Umyjí vám okna, vyčistí koberec – cokoli potřebujete a to za velmi příznivou cenu.

 

 

 

Výškové práce Brno, mytí oken a výloh ve výškách

S opravdovými frajery, co se mytí oken týče, jsem se seznámila nedávno. Byli to zaměstnanci A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce, mytí oken Brno, kteří mi vytrhli z paty. Vlastním kavárnu blízko centra města. Kavárna má vysoké stropy a k nim i patřičně vysoká okna. Jsou skoro přes celou výšku zdi. Umýt tato okna si žádá práci akrobata a kaskadéra v jednom.

Hloubkové čištění koberců a sedaček Brno

Hledala jsem proto úklidovou firmu, která bude mít potřebné jištění, zařízení a kvalifikaci, aby bezpečně a kvalitně zvládla umýt okna mé kavárny. Na doporučení mého známého jsem se obrátila na A SERVIS, který mě opravdu uchvátil. Byli naprosto dokonalí, od perfektní domluvy. Přes dochvilnost pracovníků až po velice kvalitní provedení práce.

 

 

 

Mycí tým přijel…

Mycí tým přijel přesně ve stanovenou hodinu s veškerým potřebným zařízením a jištěním. Sami si připravili prostor pro práci a na konci ho zase uvedli zpět do perfektního pořádku. Pečlivě omyli rámy, parapety, nezapomněli na kliky oken. Skla myli svým speciálním saponátem a vodou, kterou potom setřeli stěrkou skoro do sucha. Chvíli počkali, než skla doschnou zcela, aby je mohli leštit za sucha. Prozradili mi, že právě leštění za mokra s leštidlem, které oni nepoužívají, způsobuje nedokonale umytá okna. Tudíž zanechává šmouhy a nepěkné mapy.

Kvalitníčištění koberců a sedaček Brno

Oni sami leští okna bavlněnou plenou. Je to sice náročnější, ale okna jsou potom opravdu čistá a lesklá. Byla to pravda, po jejich precizně provedeném leštění vypadala okna jako z reklamy na čisticí prostředek.

Po tak skvěle odvedené práci jsem se s nimi okamžitě domluvila na pravidelné mytí. Doufám, že se firmě bude dařit a naše spolupráce bude trvat hodně dlouho.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *