Komplexní vyčištění koberců zajistí strojové tepování Brno

1651 0
čištění koberců, sedaček Brno

Sestra s přítelem si před dvěma měsíci pořídili štěně a po pár týdnech se rozhodli jet na dovolenou, proto mě poprosili, abych jim štěňátko pohlídala. Zbožňuju pejsky, takže jsem hned souhlasila. Ale netušila jsem, co mě čeká. Pejsek ještě nebyl naučený vydržet bez venčení delší dobu. A i když jsem s ním chodila ven tak často, jak jen jsem mohla, neustále jsem po něm musela likvidovat loužičky a hromádky. Bohužel velice často byly na koberci. Čištění koberců, sedaček Brno.

Sestra se z dovolené vrátila opálená a odpočatá…

Čištění koberců, sedaček Brno

Sestra se z dovolené vrátila opálená a odpočatá. Zato mě našla vyřízenou a s páchnoucím a špinavým kobercem. Moc se mi omlouvala a nedala jinak, než že mi zajistí a zaplatí vyčištění koberce. Nechala jsem to tedy na ní. Sestra mi pak už jen zavolala, že ke mně v ten a ten den přijdou zaměstnanci firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Brno.

Trošku jsem se bála, aby mi neposlali nějaké vagabundy, před kterými budu muset schovávat cennosti. Ale zaměstnanci A SERVISU byli velice slušní, milí lidé. Ani jednou jsem během našeho rozhovoru nepocítila pocit trapnosti, jaký občas máte, když se bavíte s cizím člověkem.

 

S čištěním koberce si také uměli dobře poradit…

S čištěním koberce si také uměli dobře poradit. Na celý jeho povrch nanesli čistič, chvilku ho nechali působit a začali ho kotoučkovým strojem zapracovávat co nejdůkladněji do struktury koberce, dokud nevykartáčoval veškeré nečistoty na povrch, odkud je mohli odsát vysavačem. Koberec jsem musela nechat ještě přes noc doschnout.

Hloubkové čištění koberců Brno

Ráno jsem žasla nad změnou, která se s kobercem odehrála. Krásně voněl, byl příjemně načechraný a kromě toho, že byl perfektně čistý, tak i neuvěřitelně prokoukl, rozjasnil se a jeho barvy byly mnohem sytější. Díky němu teď i celý pokoj působil útulněji a příjemněji. Čištění koberců, sedaček Brno.

Nevěřili byste, co dokáže udělat důkladné čistění. A SERVIS jednoznačně doporučuji a sama si je zase brzo pozvu.

 

 

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *