Kvalitní dezinfekční čištění koberců v Brně

1444 0
čištění koberců, sedaček Brno

Na internetu jsem díky spoustě kladných recenzí narazila na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., . Jejich práce byla, dle všech doporučení, velmi kvalitní, rychlá a za dobrou cenu. Neváhala jsem je kontaktovat. Potřebovala jsem totiž vyčistit koberce v celém naše bytě, protože už jsme je měli opravdu dlouho a nevypadali už zrovna dvakrát dobře.

Čištění koberců, sedaček Brno

Hlavně jsme přestavovali nábytek v obývacím pokoji, a na místě, kde byla skříň, byl ten prostor výrazně čistší a zářivější. Když takhle koberec vypadal v každém místě jinak, bylo už opravdu potřeba s tím něco dělat. Zavolala jsem jim a komunikace s centrálou byla naprosto bezproblémová.

Přijeli v domluvený termín a hned se pustili do čištění. Byli to moc příjemní lidi, kteří měli vychování a naštěstí je ani nenapadlo si při práci zapálit cigaretu nebo něco takového. Pracovali postupně a bylo vidět, že jsou profesionálové. Čištění koberců, sedaček Brno.

Koberce čistili kotoučovým strojem. Vyčistili i všechny rohy a těžko dostupná místa. Nakonec všechny koberce vysáli turbo vysavačem. Celý dům voněl čistotou a koberce neuvěřitelně prokoukly a navíc byly skoro suché. Byli jsme s firmou A SERVIS moc spokojení a tímto bychom je chtěli všem doporučit. Nenapadá nás opravdu nic, co bychom jim mohli vytknout, je to vynikající firma ve všech ohledech. A koberce nám vydržely čisté opravdu dlouho, takže je to skvělé. Cena byla také přijatelná, vzhledem k okolnostem, jakou nabízejí kvalita. Z hlediska poměru cena výkon jsem lepší úklidovou firmu neviděla a myslím, že ani neuvidím.

 

Servisní mytí oken, výškové práce Brno

Pracujete-li v místě, kam za vámi chodí vaši zákazníci, snažíte se o to, aby prostředí, které navštěvují, působilo příjemně. Jinak tomu není ani na úřadech. Jestliže za vámi přijde stěžovatel, nepříjemné prostředí ho může negativně naladit. Proto se na našem městském úřadě snažíme o co nejlepší udržení pořádku.

Nedávno jsme museli měnit úklidovou firmu, která měla na starost mytí oken. Jejich práce byla nedbalá, okna byla umyta jen povrchně a především nedodržovali dohodnutou dobu úklidu. Nejednou se nám stalo, že okna umývali v pracovní době úředníků. Čištění koberců, sedaček Brno.

Strojové čištění koberců Brno

Jako novou úklidovou firmu jsme vybrali A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Brno, mytí oken. A zpětně musím říct, že to byla vynikající volba. S prací začnou vždy až po pracovní době úředníků. Jestliže je to nutné, můžeme se s nimi domluvit i na práci o víkendu. Jsou vždy dochvilní a svou práci odvádějí opravdu precizně.

Okna jsou vždy důkladně umytá včetně parapetů, rámů, klik i vnitřních částí oken. Na sklech nezůstávají šmouhy, jak jsme byli zvyklí u předchozí firmy.

Jednou jsem se na práci zaměstnanců A SERVISU přišel podívat, abych zjistil, jak dosahují tak perfektních výsledků. Vysvětlili mi, že hlavní trik je v tom, že nepoužívají leštidla, která způsobují nedokonalý vzhled oken. Místo toho leští okna bavlněným hadříkem za sucha. Je vidět, že je to fyzicky náročnější postup, ale výsledná práce opravdu stojí za to.

S firmou s tak profesionálním přístupem je radost spolupracovat. Víte, že se na ně můžete vždy spolehnout. Nejlepší vizitkou jejich odvedené práce jsou dokonale vyčištěná okna. S radostí je mohu dále vřele doporučit. Čištění koberců, sedaček Brno.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *