Lída Baarová – další úspěšný český film, který stojí za zhlédnutí

1499 0
čištění koberců a sedaček Brno

Filmy z prostředí druhé světové války jsou čím dál populárnější, proto není divu, že se s touto tematikou začíná točit čím dál více filmů. Tento film je o herečce Lídě Bárrové, která je roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, které byly považovány za evropský Hollywood. Po počátečních potížích nakonec okouzlí i davy fanoušků v celém Německu. Takže není divu, že ji tisk vynese na titulní strany jako jednu z nejkrásnějších žen Evropy. Užívá si slávy i náklonnosti Gustava Fröhlicha, tehdejšího idolu všech německých žen. Čištění koberců sedaček Brno..

Hloubkové čištění koberců a sedaček BrnoTen je nejen jejím partnerem před kamerou, ale stane se i jejím milencem. Lída s Fröhlichem se nastěhují do luxusní vily na prestižní berlínské adrese. Aniž tuší, že mají tak významného souseda – pána filmového průmyslu, ministra propagandy Goebbelse. Goebbels je k sobě začne zvát na vyhlášené večírky za účasti umělecké i politické smetánky. A při nich postupně vtahuje Baarovou do svých „ďábelských“ sítí. Naprosto jí propadne, takže celý příběh nabere naprosto jiný směr, až Lída bude muset začít řešit nejeden problém, a především ji bude tížit otázka, zda je možné milovat zločince. Tento filmy s Táňou Pauhofovou určitě stojí za hlédnutí, i když jeho hodnocení na internetu není zrovna nejlepší.

Bohužel většina lidí propadla Hollywoodu a jediný film, který z české kinematografie dokáže ocenit jsou snad už je Pelíšky. Takže se na tento film určitě podívejte. Ale měli jste na programu místo televize úklid? Nevadí. Pohodlně se usaďte, protože A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců a sedaček Brno, koberec a okna vyčistí za vás, a to za příznivou cenu.

 

Hledáte někoho a čištění podlah v Brně, vyzkoušejte „strojové čištění Brno“

Během pár posledních měsíců se u nás v obchodě hodně zašpinila podlaha, protože sídlíme hned vedle vchodu do budovy. Sice je u vchodu velká zátěžová rohož, ale upřímně, ta je fakt naprosto k ničemu. Snažili jsme se to několikrát vyčistit, ale byla to jen zbytečná práce, protože to furt nebylo hezky čisté, aby s tím vedoucí byla spokojená. Nakonec jsme ji přesvědčili, že jeslti chce mít ukázkovou podlahu, tak si na to prostě musí někoho najmout.

Rotační čištění podlah BrnoNakonec souhlasila, ale řekla, ať někoho seženeme. A tak jsem si sedla k počítači a hledala firmy, které nabízely čištění podlah v Brně. A nejlepší ohlasy měla na internetu firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Brno. Zavolala jsem jim a domluvila s nimi termíny čištění. Pracovníci, kteří přijeli, byli velmi laskaví a hned se pustili do práce. Dokonce neměli problém s tím dojet až po deváté hodině večer, až bude obchod zavřený, protože by vedoucí nepřenesla přes srdce, kdyby jeden den bylo zavřeno.

Použili voňavé chemikálie, a potom vše kartáčovali speciálním strojem, který si přivezli s sebou. A podlahu vyčistili s těmito věcmi perfektně, byla jako nová, takže dokonce nic nenamítala ani naše vedoucí. Tímto bych chtěla všem služby této úklidové firmy doporučit, protože o kvalitách jejích služeb není pochyb. Navíc nabízejí i spousty dalších úklidových služeb, jakou je čištění koberců a mytí oken, čištění koberců a podobně, které určitě využiji, hlavně u sebe doma, protože je to hodně namáhavá práce, kterou je lepší přenechat specialistům, kteří na to mají dostupné prostředky, které v drogerii neseženete. Čištění koberců sedaček Brno.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *