Máte rádi japonskou kulturu? To musíte do svého seznamu filmů dát Gejšu

2003 0
čištění koberců a sedaček Brno

Pokud patříte mezi milovníky japonské kultury, a ještě jste neviděli film Gejša? Tak určitě se na něj musíte podívat. Překrásně zrcadlí zvyky Japonska, i když samotné Japonsko na filmu nijak nespolupracovalo. Příběh pojednává o malé holčičce jménem Chiyo, na kterou v zemi vycházejícího slunce padne stín. Právě když jsou se svou sestrou prodány a odděleny.

Jejím novým osudem bude stát se Gejšou

Čištění koberců a sedaček Brno

Jejím novým osudem bude stát se Gejšou. Ta však chce najít svou sestrou a zmizet, což se jí bohužel nepovede, a tak je donucena stát se služkou. Ale nakonec přece jen potká někoho, kdo jí vnese naději do života.

Od toho dne tomu muži bude chtít být co nejblíž, přičemž k němu vedla jen jediná cesta, a to stát se tím, před čím utíkala – gejšou. Slovo gejša znamená umělkyně. A být gejšou znamená ztělesňovat živé umělecké dílo. A přesně tou se Chyio nyná chce stát.

Jenže svět gejš má svá vlastní tajemství a pravidla. A jakmile do něj jednou vstoupíte, je velmi těžké se z něj vymanit. Tajemný závoj elegance nám odkryl režisér Rob Marshall. Když exotickou krásu přenesl z papíru na plátno. Čištění koberců a sedaček Brno. Film je totiž natočen podle románu Arthura Goldena. Ten čerpal ze zpovědí několika gejš, především nejslavnější gejši Mineko Iwasaki.

Film je opravdu vynikající podívanou…

Hloubkové čištění koberců v Brně

Film je opravdu vynikající podívanou, takže pokud nemáte program na volné odpoledne. Zhlédnutí tohoto filmu je určitě výborná volba. Pokud jste se rozhodla, že budete raději uklízet, jako mýt okna a vyčistit koberec, nechce to být, a raději se na to podívejte. Ten koberec neuteče. A pokud už se na něj nemůžete dívat, nechejte si jej vyčistit od A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců a sedaček Brno.

 

 

Profesionální strojové čištění podlah Brno

Moje dcera si domluvila u nás doma večírek s kamarády. Nebyla jsem nijak proti, už je u nás měla několikrát a nikdy nic nerozbili ani nezašpinili. Ale tentokrát se jim to hodně vymklo z ruky. Nevím, co za alkohol všechno měli, ale spousta z něj skončila na naší podlaze a zaschl. Čištění koberců a sedaček Brno. Takže na podlaze zůstaly hnusné fleky, které navíc pěkně lepily, i když jsem podlahu drhla vším možný.

Nakonec mi manžel řekl…

Strojové čištění koberců Brno

Nakonec mi manžel řekl, že si na to najmeme úklidovou firmu. Na internetu dceru našla A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Brno, která měla vynikající recenze. Kontaktovala jsem je a řekla jsem jim, co přesně potřebuji, a ujistili mě, že to půjde bez problémů vyčistit.

Domluvili jsme se na dni a přijeli k nám podlahu vyčistit. Zaměstnanci přišli a vše důkladně vyčistili. Po jejich práci byla podlaha nádherně čistá a lesklá a vypadala jako nová, ne jako nově vyčištěná. Já i manžel jsme byli moc nadšení, takže jsme si u nich rovnou objednali aji mytí oken. Čištění koberců a sedaček Brno.

Pro lepší údržbu podlahy nám nabídli i voskování podlahy. Což jsem nemohla po takovém výsledku odmítnout. Opravdu profesionální výsledek i přístup.

Myslím si, že lepší firmu jsem si najmout nemohla, protože najít někoho spolehlivého, koho práce baví. To je v dnešní době veliký zázrak, zvlášť pokud se má jednat i o spolehlivé a milé zaměstnance. Cena byla také dostupná, když vezmu v potaz vynikající výsledky jejich práce.

Kvalitní čištění koberců a sedaček v Brně

Pokud to někomu připadá drahé, neberu mu to, ale měl by si uvědomit, že skutečná kvalita něco stojí a vyplatí se do ní investovat. A tato investice se opravdu vyplatila. Proto čištění podlah Ostrava od A SERVI LIPKA doporučuji. Čištění koberců a sedaček Brno.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *