Recept na francouzskou čokoládovou pěnu jako od francouzského kuchyňského mistra

1641 0
rotační čištění koberců Brno

Setkali jste se ve Francii s jejich čokoládovou pěnou, ale rádi byste si ji vychutnali i u nás? Potom je tento recept přesně pro vás. A co na tuto lahodnou čokoládovou pěnu všechno potřebujete? 180g tmavé čokolády, která má ideálně 70% kakaa, 1 lžíci změklého másla, 3 vejce (bílky a žloutky zvlášť) a cukr na přislazení. A dvě lžíce vašeho oblíbeného alkoholu, u nás se nejvíce osvědčil rum nebo malibu. Máslo, čokoládu a 75 ml vody (případně alkohol) dáme do ohnivzdorné misky, kterou postavíme na hrnec s vroucí vodou a necháme rozpustit.

Rotační čištění koberců BrnoPotom přimícháme žloutky a případně cukr, pokud chceme pěnu sladší. Bílky vyšleháme na tuhý sníh. Jemně ho vmícháme do zchladlé čokoládové směsi. Hmotu poté rozdělíme do mističek a necháme v lednici ztuhnout. A to je vše, tento recept je báječně jednoduchý a sklidíte s ním hromadu úspěchu. Jak se říká, v jednoduchosti je síla a tato pochoutka to zaručeně dokazuje. Je to skvělý dezert pro jakoukoli příležitost, ať už se jedná o narozeniny, výročí, vánoce, nebo prostě jen tak na chuť.

Proč taky k mlsání pořád hledat nějaký důvod? Prostě ho chceme a hotovo. Je to asi stejné, když naopak vždycky hledáme milion důvodů, proč ten koberec vyčistíme jindy, nebo proč nemá vůbec smysl ho čistit. Ale i toto jsou zcela zbytečné důvody. Je pochopitelné, že se vám do toho nechce pouštět, proto si na to raději objednejte úklidovou firmu, která tu nepříjemnou práci udělá za vás. Nebo si myslíte, že váš koberec už nic nezachrání? Potom kontaktuje A SERVIS LIPKA, s.r.o., rotační čištění koberců Brno, protože ti dokážou koberec vyčistit tak, že potom vypadá jako nový.

 

S čištěním podlah se obracím pouze jen na A SERVIS LIPKA

Moje děti měly zase jedno ze svých kreativnějších období, a to ta, že mě z toho málem ranila mrtvice, protože si zrovna kreslily tuží a nenapadlo je nic lepšího, než že pomalovaly i podlahu. Snažila jsem se to vyčistit, ale byl to marný boj. Nakonec manžel svolil, že si na to najmeme úklidovou firmu. Na internetu jsem si vyhládla A SERVIS LIPKA, s.r.o., profesionální čištění podlah Brno, která měla vynikající recenze. Zkontaktovala jsem se a domluvila se s nimi na čištění.

Profesionální čištění koberců BrnoKdyž k nám jejich zaměstnanci přijeli, tak sami odsunuli skříně a další nábytek a já s manželem jsme nemuseli hnout ani prstem. A když s prací skončili, užasle jsem zírala. Podlaha byla opravdu jako nová. Žádná stopa po tmavých flecích, všechno bylo krásně vyčištěné. Takže jestli hledáte firmu, která je spolehlivá, cenově dostupná a odvedou vynikající práci, tak vám doporučuji tuto úklidovou společnost. Jejich služba čištění podlah Brno naprosto předčila moje očekávání. Navíc nabízí i řadu dalších služeb, což je určitě výhodou, protože tak má člověk vše hezky na jednom místě a ví, že všechno dopadne podle jeho představ a nemusí se bát zničených věcí nebo nepříjemného vystupování.

Zaměstnanci z A SERVIS jsou skutečně milí slušní profesionální lidi, kteří umí vzít za práci. A jejich služby jsou i za přijatelné peníze, když vezmu v úvahu, jak skvěle si se vším umí poradit. Doufám, že jsem přidáním recenze pomohla potencionálním zákazníkům, které mají o službu čištění podlah Brno zájem, protože firem je mnoho a najít mezi nimi tu pravou není opravdu nic snadného.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *