Strojové čištění si poradí i s nečistotami v koberci s vysokým vlasem

1440 0
mechanické čištění koberců, sedaček Brno

Máme doma koberec s vysokým vlasem, je velice příjemný na dotek, hezky vypadá, ale jeho údržba je docela náročná. Myslím, že vysavač, který máme, z něj nikdy nedokáže vysát všechen prach a nečistoty. K tomu všemu se ještě nedávno přihodila taková nepříjemná věc. Slavili jsme mé narozeniny. Grilovala jsem maso a k němu jsem připravila domácí grilovací omáčky. Bohužel sestřenice jednu z nich upustila na zem. Základem této omáčky byla rajčata, takže způsobená skvrna byla jasně viditelná.

Mechanické čištění koberců v BrněJestliže se špatně vysává prach z vysokých vlasů, potom skvrna na takovém koberci je hotová pohroma. Neměla jsem chuť se opět uchylovat k provizornímu čištění, které by stejně nestačilo. Rozhodla jsem se, že si tentokrát objednám specialisty, kteří zvládnou vyčistit skvrnu beze zbytků a postarají se i o prach a nečistoty zanesené hluboko v koberci.

Protože jsem si chtěla na čištění koberce objednat firmu, která poskytuje opravdu perfektní služby, obrátila jsem se na A SERVIS LIPKA, s.r.o., mechanické čištění koberců, sedaček Brno, o němž jsem slyšela spoustu pochvalných řečí. Podle informací, které se mi dostaly, by to měl být jeden z nejlepších úklidových servisů na našem trhu. Z vlastní zkušenosti teď můžu říct, že je to opravdu tak.

V této firmě si svého zákazníka velice váží. Každý, s kým jsem jednala, byl opravdu schopný, příjemný a snažil se mi vždy vyjít ve všem vstříc. Zaměstnanci, kteří měli na starost čištění mého koberce, jsou ve svém oboru skuteční odborníci. Svou práci prováděli opravdu zodpovědně a důkladně. Díky strojové metodě čištění se jim podařilo vyčistit i ty nejhlouběji zašlapané nečistoty. Kvalitní chemie se pak bez problému postarala o skvrnu. Jsem s A SERVISEM naprosto spokojená, přeji jim hodně zdaru a ráda se na ně v brzké době zase obrátím.

 

Renovace, čištění, voskování podlah. Strojní čištění Brno

Taneční kroužek vedu již několik let , asi stejně tak dlouho , využívám služeb společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Brno. Firma své služby nabízí nejen u nás , ale i na Slovensku , Německu a Rakousku. Mým hlavním úkolem je naučit své žáky tanci , také musím umět zajistit dobře upravenou taneční plochu . Ale na úpravu podlah mám jiného společníka , firma A SERVIS mi zajišťuje kvalitu taneční plochy.

Hloubkové čištění podlah BrnoProfesionální tým pracovníků společnosti, přijíždí v pravidelnýc , naplánovaných intervalech. Ani si již nedovedu představit nevyužívat této služby . Strojové čištění podlah a následné voskování.K čištění podlah používají silné kotoučové stroje , které nejprve pomocí kvalitní a účinné chemie , povrch důkladně vykartáčuje . Následuje silný výkonný vysavač , který nečistoty , mastnoty a vlhkost vysaje. Pak se podlaha opět umyje čistou vodou a zbaví případného chemického roztoku a nechá se doschnout .

Po takto důkladném ošetření je nutné voskování , voskování je zárukou prodloužení životnosti podlah. Firma používá na každý druh podlahy jiný , speciální vosk . Četnost voskování také záleží na namáhovosti podlah . Pokládá se ve dvou i více vrstvách , docílí se tak jednolitosti a tím se zabrání proniknout nečistotám do struktury podlah , čímž ji vlastně chrání před poškozováním. Další výhodou vosku – polymeru je , že nejsou tolik vidět stopy a je mírně proti – skluzový a v neposlední řadě se podlaha lépe udržuje .

Profesionálně vyškolený tým pracovníků , je jedničkou nabízené služby společnosti. Jsem si jist, že za pravidelnou údržbu, namahané podlahy, není dobré šetřit.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *