Služba bez starostí „Výškové práce, mytí oken a výloh, čištění fasád Brno“

1693 0
mytí oken, výškové práce Brno

Od prvních roků na střední škole mne to stále více táhlo k módnímu návrhářství. Studoval jsem sice ekonomii, ale módní návrhy byly mou prioritou a tak to podle toho doma vypadalo. Stálé a pravidelné dusno ze strany otce i matky a každý týden menší „školení mužstva.“ Stačil ale jeden větší zřetelnější úspěch a rodiče mi přestali bránit. Přesto mne, ale na kostýmovou tvorbu nevzali.

Právě v tom čase můj kamarád…

Právě v tom čase můj kamarád odjížděl do Londýna – něco si vydělat a zlepšit angličtinu. Sedli jsme spolu do autobusu a šikovně odtud vypadli… Drsný start mne naštěstí nerozhodil a časem jsem si našel „šílené“ místo prodavače fisch and chips. Po roce jsem svou roli prodavače nahradil super místem v maličkém, ale parádním krejčovství. Když si na to dnes vzpomenu, tak mě zamrazí – byla to top tvrdá dřina. Plná dvanáctihodinových směn a učení se od píky. Byl jsem ovšem stejně tvrdohlavý jako majitel. Takže po pár letech napětí povolilo začali jsme spolu dobře navzájem vycházet.

Čištění oken Brno

Slibná budoucnost v Londýně mi ale nebyla souzená. Kvůli rodině jsem se musel nečekaně vrátit domů. Při tom všem mi bylo naprosto jasné, že zůstanu věrný jehle a módě – stal jsem se majitelem butiku a módního krejčovského salonu. Obchodu se daří.

Vždyť prodávám nejen své kreace…

Vždyť prodávám nejen své kreace, ale rovněž kousky od jiných návrhářů. Často od svých dobrých přátel z Londýna. Klientela se postupně rozrůstá a daří se mi budovat i zvučné jméno. Nedávno jsem dokonce nechal změnit celý interiér tak, aby měl aktuální dizajnový look. A odpovídal zahraničním trendům.

Dobře, interiér butiku jsem konečně změnil, ale jeden problém mi zůstal. Na jednu stranu jsem velmi rád, že vnitřní prostor mám skvěle prosklený opravdu velkými výlohami. Z druhé strany mi to způsobuje nemalé vrásky. Butik stojí při hlavní silnici, po které jezdí mnoho aut a městská doprava.

Navíc nedaleko od nás je rovněž rušná boční ulice. Nemohu se proto vůbec divit, že prachu a znečištění je tu požehnaně. Naštěstí, okolní hluk architekt vyřešil už na samém začátku přestavby velmi dobře. Ale silné znečištění prachem a špínou na bohatě prosklených plochách zůstalo otazníkem. Různá svépomocná a ostatní řešení se mi vůbec neosvědčila. Takže jsem toužil najít finální a dlouhodobou odpověď. Mytí oken, výškové práce Brno.

Zřejmě nemusím příliš zdůrazňovat, jak je důležité, aby dizajnový butik na hlavní ulici – tím spíše ten s módou – vyzařoval čistými výlohami a okny. Zákazník má zkrátka oči všude a jeho spokojenost se odvíjí od detailů. Rozhodl jsem se proto pro radikální a účinné řešení a začal intenzívně hledat profesionální pomoc. Která mne natrvalo zbaví jednoho, cyklicky se opakujícího a nepříjemného problému.

Mytí oken a výškové práce v Brně

Na webu jsem našel desítky úklidových firem, které v zásadě nabízely mnoho podobných služeb, ale žádná neměla tolik kladných hodnocení, článků, pozitivních recenzí a reakcí od zákazníků jako úklidová společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Zavolal jsem na uvedený firemní telefon…

Zavolal jsem na uvedený firemní telefon a již první kontakt byl pro mne pozitivním zjištěním. Seznámili mne s přibližnou cenovou nabídkou. Dohodli jsme se na termínu a získal jsem vyčerpávající informace o jejich systému práce a konkrétních krocích. Z mé strany zavládla spokojenost od samého začátku.

Dvojice zaměstnanců A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken, výškové práce Brno, nemeškala a s úsměvem se mi představila. Podotýkám, že při tom byla sobota odpoledne, neboť butik mám, kvůli komfortu klientů, otevřen i v sobotu dopoledne. To mi plně vyhovovalo. Protože rozbíjet si zavedený systém práce kvůli servisním, byť důležitým činnostem si zkrátka nemohu dovolit. V krátkosti mi zrekapitulovali, čím začnou a kde skončí. Načež se dali hbitě do práce.

Nejdříve všechny ty velké skleněné plochy důkladně umyli saponátem a vodou...

Nejdříve všechny ty velké skleněné plochy důkladně umyli saponátem a vodou. Každou umytou část následně setřeli širokou gumovou stěrkou. Oba pánové pracovali svižným tempem – přitom pozorně a s přehledem profesionálů. Takže jejich odborná souhra měla mimořádně rychlý spád. Již po této etapě se mi zdálo, že všechna skla jsou krásně čistá a lesklá. Omyl, teprve nyní přišlo ke slovu finále a tím bylo vlastní leštění. Pozor! Vůbec se nejednalo o žádnou „navoněnou“ chemii či jiné synteticky vyumělkované prostředky.

Zaměstnanci A SERVIS LIPKA se spoléhali pouze na vlastní svaly a na technologicky dokonale zvládnutý odborný přístup. Který sám o sobě je prověřen mnohaletými zkušenostmi. Všechny prosklené prostory začali leštit na sucho – pouze s pomocí kvalitní bavlněné textilie. Kousek po kousku, trpělivě a naučenými pohyby leštili skleněné plochy mých výloh do té doby, dokud nedosáhli zářivého lesku. Který očím nenabídnul ani nejmenší šmouhu, natož nějaký flek. Spontálně jsem si pomyslel plný zadostiučinění: „To je skutečně jedinečný výsledek, páni…!“

Kvalitní mytí oken Brno

Jakmile se tento sobotní „profi-koncert“ skončil. Opět jsem volal do firmy A SERVIS LIPKA a hned se dohodnul na pravidelné a rozsahem podobné spolupráci. Tedy umývání oken a výloh dle příslušného harmonogramu – přirozeně dle mých časových možností a potřeb. Mytí oken, výškové práce Brno.

Od té doby uběhlo již hodně vody a mé tehdejší rozhodnutí se mi zdá stále víc a více prozíravé. Žádné myšlenky ohledně čistoty oken a výloh mne už dávno nezaměstnávají. Úklidová společnost A SERVIS LIPKA se mi pouze krátce připomene a v dohodnutém termínu jednoduše příjde udělat svoji očekávanou práci. Vždy včas.

Ve stabilní velmi vysoké kvalitě a bez jakýchkoliv otázek a komplikací. Je to špičková spolupráce. Která mě v mých podnikatelských záměrech velmi pomáhá – zkuste i vy o něčem podobném zauvažovat. Na webových stránkách – a-servislipka.cz– najdete všechny potřebné informace.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *