Trápia vás pleseň? Kontaktujte „odstraňovanie plesne Bratislava“

2283 0
Dezinfekčné odstránenie plesní Bratislava

Spolu s kamarátkou vlastním kaderníctvo, ale v poslednej dobe nás začala trápiť pleseň v našej akoby čakárni. Ide o malú miestnosť, kam si ľudia zavesia bundy a odložia ďalšie bundy a potom vojdú dovnútra. Kde už prebiehajú samotné kadernícke služby. Snažili sme sa to vyčistiť, ale keby som povedala, že sa nám to nejako darilo. Tak by to bola slušná lož. Hľadali sme na internete veľa rád, ako pleseň efektívne odstrániť. Ale úprimne – všetky boli k ničomu. A to sme za tie čistiace prostriedky vyhodili mraky peňazí a ešte to bola to zbytočná práca navyše. Až som pri prečitaní ďalších alternatív, ako sa plesne zbaviť. Narazila na upratovaciu firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstránenie plesní Bratislava.

Začala som si prechádzať ich webové stránky a začala som si veľa načítavať o tejto problematike. A dozvedela som sa, že plesne môžu v obytných priestoroch vznikať veľkými rozdielmi teplôt. Čo bol presne náš prípad, pretože v miestnosti, kde si ľudia iba odkladali svoje veci, sa nikdy nekúrilo. Naproti tomu v druhej miestnosti bolo vždy teplo. Pretože nielen že sme museli kúriť, pretože inak by naši zákazníci vrátane nás boli zmrazení ale tiež preto, že kvôli fénovaniu je tam jednoducho oveľa viac teplého vzduchu.

Likvidácia plesní Bratislava

Pretože keď počas dňa udržujete v jednej miestnosti chladnejší vzduch než v tých ostatných a máte do nej ku všetkému ešte zatvorené dvere, aby sa tam teplý vzduch nedostával, tak akonáhle do nevykúrenej miestnosti otvoríte dvere, vletí do nej teplý vzduch, ktorý obsahuje oveľa viac par než studený vzduch.

V tomto prípade sa môže na stenách strope vyzrážať vodná para do formy kondenzátu alebo ak vody a problém je na svete, pretože toto sú presne tie situácie, kedy sa pleseň vnútri miestností začne vytvárať. Preto je lepšie miestnosti neustále vykurovať. A to sme samozrejme nevedeli, takže sme s plesňou mohli bojovať stále znova a znova.

Našťastie na stránkach A SERVIS sme našli riešenie a tým je ich protiplesňový náter LSG, ktorý napadnuté múry tohto problému efektívne zbaví. A firma A SERVIS LIPKA zabezpečuje kompletný servis v odstránení plesní, rias, húb, hoci lúhom výkvetov a iných mikroorganizmov z akéhokoľvek povrchu. Ich antimikrobiálne pôsobenie LSG je založené na princípe zmeny iónovej rovnováhy v bunkovej stene mikroorganizmu. Aj veľmi krátky kontakt bunkovej steny s ošetreným povrchom spôsobí lokálne zmenu v koncentrácii dôležitých iónov a vnútrobunkový tlak spôsobí jej roztrhnutie.

Na povrchu chránenom náterom proti plesniam LSG nemajú plesne, baktérie, huby ani kvasinky šancu prežiť, takže pleseň odstráni naozaj spoľahlivo. Pre bunky vyšších organizmov je 100 % bezpečný, takže sa nemusíte báť, že by bol pre vás škodlivý, alebo pre vaše domácich miláčikov, ak nejakých chováte a pleseň vás trápi práve u vás doma. Životnosť tohto náteru sa pohybuje v 100 % podľa klimatickej námahy 4 – 6 rokov. V ďalšej obmedzenej miere bude fungovať cca do 10 rokov. Garantovaná záruka je 2 roky.

Hloubkové odstránenie plesní Bratislava

Keď už sme konečne našli niečo, čo vyzeralo naozaj spoľahlivo, nijako dlho sme neotáľali. Hneď si s nimi dohovorili termín a všetko ostatné, aby sme sa tej plesne zbavili. Pretože čo si budeme nahovárať, pleseň a zrovna v kaderníctve nie je práve niečo, čo ide dvakrát dohromady. Vyzeralo to fakt hrozne. Dobrý dojem na mňa urobili už hneď cez telefón. Pretože boli hrozne milí a ústretoví a ešte nám ponúkli termín hneď o týždeň. Čo nás milo prekvapilo, pretože sme si mysleli, že budeme musieť čakať oveľa dlhšie.

Bola som pri tom, keď vykonávali svoju prácu, pretože vždy na to musí niekto svojím spôsobom dohliadať, že áno. Na miesto napadnuté plesňou aplikovali bežný dezinfekčný prostriedok. Po odstránení nečistôt a biotickej napadnutia potom aplikovali náter proti plesniam priamo na existujúce povrchy, ktoré potom trvalo chráni proti opätovnému výskytu plesní, baktérií, húb, kvasiniek a rias. Po zaschnutí vytvorí umývateľný transparentný difúzne otvorený povrch odolný poveternostným vplyvom aj UV žiareniu.

LSG je aplikovateľný na vápennocementové omietky, drevo, OSB dosky, umakart, disperzné, silikátové farby, betóny, keramické obklady a podobné materiály. LSG tiež nefunguje len ako prostriedok na odstránenie plesne, ale aj ako účinná prevencia. Takže potom, čo pleseň odstránili, dali LSG ako prevenciu na všetky miesta, kde by sa pleseň mohla v budúcnosti objaviť. Plesne sa samozrejme zbavili a náš múr v odkladacej miestnosti je opäť v poriadku. Som tejto firme naozaj zaviazaná, pretože nám sa s tým nedarilo nič robiť a bály sme sa, že sa toho nikdy natrvalo nezbavíme. Zamestnanci boli milí a nemali sme s nimi vôbec žiadny problém.

Preto by som chcela túto firmu všetkým veľmi odporučiť. Odviedli vynikajúcu prácu a boli naozaj milí a profesionálne. Jediné, čo by niekto mohol považovať za negatívum je možná ich cena. Sú síce o niečo drahší, ako iné firmy, na ktoré sme na internete narazili, ale na druhej strane odviedli naozaj vynikajúcu prácu a od plesne máme už naozaj pokoj. Navyše ich ceny nie sú zase o toľko výrazne drahšie, aby som musela vtedy vyložene premýšľať nad tým, či sa nám tá investícia oplatí. Navyše a čo lepšie, skutočne sa vyplatila, takže určite neľutujem.

 

Po dôkladnom strojovom čistení svoj koberec ani nepoznáte

Asi pred pol rokom sa moji rodičia rozhodli, že si kúpia koberec. Neviem, čo ich to pochytilo. Asi sa im zdalo, že je vhodná príležitosť, pretože ja som si v tú dobu organizovala svoj prvý vlastný byt, mohli sa tak staršieho koberce zbaviť tým, že mi ho prenechajú. Spočiatku som mala radosť, dostala som kvalitný koberec a mohla som ušetriť.Neskôr mi ale došlo, že to bol danajský dar. Rodičia sa veľmi o koberec nestarali, čistený asi v živote nebol, nahromadilo sa v ňom veľa prachu, ktorý som vo svojom byte nechcela.

Dezinfekčné čistenie kobercov Bratislava

Umiestnenie nového koberca však stále lacnejšie vychádzalo nechať ten starý vyčistiť. Povedala som si, že kvalitné čistenie by malo koberec všetkého prachu zbaviť, preto som sa pustila do hľadania najlepšieho čistenia, ktoré ponúkali firmy v mojom okolí.

Zistila som, že najvhodnejšie bude strojové čistenie, ktoré sa dokáže vysporiadať s nečistotami zašlapanými až v samotnej štruktúre koberca. Zúžil sa mi tak výber upratovacích firiem, hľadala som tú, ktorá bude mať najlepšie strojové vybavenie a bude používať značkové čistiace prostriedky.

Nechcela som riskovať, že by mi nejaké nekvalitné klamstvá zničili koberec.Nakoniec mojím sitom prešiel A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie sedačiek, kobercov Bratislava. Svoj výber som vôbec neľutovala. Všetci zamestnanci, s ktorými som prišla do kontaktu, boli úžasní. Ochotne so mnou prebrali, čo som potrebovala, zrozumiteľne mi vysvetlili, ako práce prebiehajú, a vôbec boli strašne príjemní a milí.

Hloubkové čistenie kobercov Bratislava

Koberec mi vyčistili tak dôkladne, že sa podarilo odstrániť nielen všetok prach, ale dokázali aj oživiť zašlé farby. Keď ma rodičia navštívili, svoj koberec nepoznali a mysleli si, že som si kúpila nový. Potom čo zistili, že toto všetko zvládlo jediné čistenie, vzali si odo mňa kontakt na A SERVIS, aby si ich za čas tiež pozvali.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *