Neobyčajná upratovacia firma pre potešenie oka i duše

1790 0
Strojové čistenie podláh Bratislava

Čo je na svete krajšie ako detský smiech. Niektoré by možno napadlo podotknúť, že dieťa by sa z toho pokojne mohlo vynechať. Iní by naopak spomenuli – východ slnka, hviezdy na nočnej oblohe, dúhu,… nakoniec treba tiež pohľad do prázdnej chladničky, pondelok a podobne. Ale priznajte sa. Každý, na koho sa kedy dieťa usmialo, mal iste nutkanie usmiať sa tiež. Aspoň v duchu.

Ide teda o šírenie pozitívnej energie a tá je potrebné ako soľ. Každý úsmev sa počíta. No áno, niektorí by mohli zasa namietať, že detský smiech je teda fajn, ale všetko to ostatné, nech si nechajú. No… takže také úsmevy rozhodne nie sú zanedbateľné. Najmä každý rodič to iste chápe. V našej firme máme k detskému smiechu tiež rozhodne pozitívne stanovisko. A dokážeme sa čelom postaviť aj k tým menej pozitívnym okolnostiam plynúcim z prílišnej detskej kreativity a hyperaktivity. Strojové čistenie podláh Bratislava.

Aby som našu firmu lepšie špecifikoval…

Kotoučové čistenie podláh Bratislava

Aby som našu firmu lepšie špecifikoval … sme upratovacia firma – A SERVIS LIPKA, s.r.o., strojové čistenie podláh Bratislava. Tak… a je to vonku. Staráme sa práve aj o to, aby vám s vašimi ratolesťami úsmev padal z tváre čo najmenej. S našimi technológiami ide hneď všetko ľahšie. Nad čím si lámete hlavu alebo palicu, my zvládneme v okamihu.

S našou skvelú prácou, naším pozitívnym prístupom a našimi veľmi prijateľnými cenami sa na svoje milé deti už nebudete musieť mračiť. Za to, že sa umelecky vyjadrili na vašom koberci alebo drevenej podlahe.

Na čistenie podláh a kobercov totiž používame strojovú metódu. Používame kotúčový stroj, ktorý nikto z vás doma iste neprechováva, takže ani nemôžete byť schopní tak perfektného čistenia ako my. Nie je to vašimi rukami, že škvrna na koberci nie a nie odísť do večných lovíšť, je to jednoducho len tým, že nevlastníte vysoko výkonný kotúčový stroj s prítlakom na kefu 40 kg a rotačné plochou 43 cm. Zázračný to stroj.

A samozrejme tiež zázračné to ruky…

A samozrejme tiež zázračné to ruky našich šikovných pracovníkov. Ani tí by ale nedokázali niektoré škvrny z koberca dostať iba vlastnými rukami. Preto majú k dispozícii tento kotúčový stroj a výber len tých najkvalitnejších nemeckých chemických prípravkov. Navyše svoju prácu robia s láskou a s úsmevom, ktorý sa síce nemôže rovnať úsmevu vášho dieťaťa, ale úprimný je rovnako. Kto by sa tiež neusmieval, keď mu dielo ide tak dobre od ruky a vo svojom odbore vyniká. Vo svojom odbore totiž naša firma takmer nemá konkurenciu.

Dukladné čistenie podláh Bratislava

Deti si ale rozhodne kvôli našim službám zhotovovať nemusíte. Naozaj nie sú podmienkou, ako by sa mohlo snáď zdať. Poskytujeme tiež ďalšie upratovacie služby, ako napríklad umývanie okien a výkladov, čistenie fasád, odstraňovanie grafitov a nanášanie antigrafitovej ochrany… A poskytujeme ich aj rôznym firmám. Nie len domácnostiam.

Veľa stálych zákazníkov máme napríklad medzi obchodnými centrami, najmä ohľadom umývanie výkladov a odstraňovanie nežiaducich polepov z nich, čistenie podláh, ale aj ohľadom generálneho upratovania po výstavbe napríklad.

Vieme si totiž hladko poradiť…

Vieme si totiž hladko poradiť aj s nadmernými nečistotami. Jedno také obchodné centrum, kde pravidelne svoje služby vykonávame je OC Palladium v ​​Prahe. Naša posledná zákazka sa týkala práve hračkárstva, kde bolo treba dôkladne sa postarať o podlahu. Tu zapôsobil náš kotúčový stroj a ukázal, čo vie. Predtým si sem na túto prácu pozývali veľa iných firiem, ale žiadna údajne nepredviedla taký úžasný výkon ako my. A aj keď sme zvyknutí, že na našu odvedenú prácu zákazník občas doslova zíza s otvorenou pusou, vždy nás to poteší. Strojové čistenie podláh Bratislava.

Rovnako ako tu. Vždy sú s nami nadmieru spokojní. Tentoraz obzvlášť. Podlaha bola naozaj extrémne znečistená, ale po našom strojovom čistení a fluatácii sa len leskla a bola pripravená na obdivovanie.Áno, celkom často, prevažne v takto frekventovaných priestoroch, vykonávame aj voskovanie podláh čiže fluatáciu. Vosk podlahu skrášli na poznateľne dlhšiu dobu než bežné čistenie a dodá jej potrebnú ochranu. Táto služba je síce o niečo drahšia, ale na druhej strane vám na dlhú dobu odpadajú bežné starosti o vašu podlahu. Žiadne nečistoty sa totiž cez túto ochranu do hĺbky podlahy nedostanú, a tak ju bude stačiť iba zotrieť.

Navyše aj keď sa podlaha len leskne…

Vyčistenie podlah Bratislava

Navyše aj keď sa podlaha len leskne, deti si na nej môžu v pokoji pobehovať, pretože nekĺže. Vosk dodáva podlahe protisklz.Hračkárstvo má teda svoju podlahu ošetrenú, ale čo vy. Každá podlaha potrebuje ochranu. Či už pred náporom detskej kreativity, vašej nešikovnosti alebo proste len zubom času.

Voskovanie je jediný spôsob, ako takúto ochranu získať. A my sme na voskovanie ozajstní experti. Ovšem ako aj na všetky ostatné služby, ktoré ponúkame. Svojich zamestnancov odborne školíme a tiež získavajú praxi rokmi tejto práce, ako my všetci.

Takže vôbec neváhajte a naše služby si objednajte. Nebudete ľutovať, nevieme chybovať. O všetko sa postaráme, čistotu si postrážime. Môžete nám veriť iste, že špinu nájdeme na každom mieste. My šikovné ruky máme, s úsmevom všetko urobíme. Vieme totiž, v čom je vtip – s úsmevom ide všetko lepšie. Strojové čistenie podláh Bratislava.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *