Kosmetické poradenství nemusí být vždycky podvod. Zálež na firmě, a tak je to se vším

1540 0
čištění koberců, sedaček Praha 8

Kosmetiku denně používají miliony žen a většina bez nenalíčeného obličeje už mnohdy neudělá ani paty z domu. Spousta z nich je pro kosmetiku dokonce tak nadšená, že se rozhodne ji nejenom kupovat, ale i prodávat. Jenže o této práci se mezi lidmi šíří spousta pověstí o tom, že když se zaregistrujete do firmy, tak vás nutí k nakupování produktů za vlastní peníze. Ty potom musíte prodávat dál. Ale vždy tomu tak být nemusí, přinejmenším ne ve všech firmách. Ale ano, existují samozřejmě i kosmetické podniky, které se snaží vydělat na naivních lidech.

čištění koberců, sedaček Praha 8Naslibují zákazníkům spousty výhodných nabídek, ale nakonec na nich prodělají. Jenže bohužel si lidé dnes zvykli házet všechny společnosti do jednoho pytle a často každou, která funguje na bázi prodejních poradců, odsoudí.  A to je podle mě chyba. Je potřeba, aby si každý pořádně pročetl podmínky registrace. Mnohdy nemusíte nakupovat vůbec nic, jen získáváte provizi za přípravky, které si u vás někdo zakoupí. Ale i tak to není práce pro každého. Podle mě určitě ne jako přivýdělek pro studenty.

Protože ti mají většinou k dispozici jakožto zákazníky jen přátele rodinu a tam už mnohdy spousta lidí začne mít pochybnosti z morálního hlediska. Mám vydělávat na rodině a přátelích? Ale co se těchto firem týče, nemusí jit hned o podvod. To stejné platí i pro úklidové firmy. Jedna vám zničí koberec a hned je to úklidové firmy jsou podvod. Ale kdepak. Například úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 8, disponuje takovými prostředky, že vám koberec zaručeně vyčistí tak, že bude vypadat jako nový.

 

Na odstranění graffiti je vynikající firma „Výškové práce, čištění fasád Praha 5“

Dobrý den, rád bych napsal pár řádků a úklidové firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o.výškové čištění fasád Prahavýškové čištění fasád Praha. Hodně mě a mým kolegům pomohli, když jsme potřebovali odstranit graffiti z naší administrativní budovy. Tyto sobecké a trapné nápisy a „kresby“ ničí nejenom naše životní prostředí, ale samozřejmě hlavně naše kulturní dědictví. Samozřejmě, že pokud si malují v prostorech, které jsme k tomu určené, vůbec nic proti tomu nemám.

Jenže když někdo ničí něčí majetek rovnou bych je sebrala a poslal hezky zavřít do cel dřív, než by stihli říct graffiti. Hlavně ty, kteří počmárali i naši budovu. Báli jsme se, že to nepůjde dolů a kolega říkal, že ani přetírat to nemá smysl, že to prý vždycky prosvítá. Naštěstí nám s tím pomohli právě zaměstnanci z A SERVIS LIPKA. Graffiti odstranili tak, jak jen to šlo a zbytek zdi potřeli barvou, kterou si předem nechali namíchat. Namíchat tak, aby byla ve stejném odstínu jako barva naší budovy. Potom budovu ještě natřeli antigraffitovou ochranou. Jedná se o nano technologickou vrstvu, která vytvoří na zdi ochranný film, takže se grafitový sprej nevpije do hlubokých vrstev omítky a případné odstraňování graffiti je jednodušší, a především méně finančně náročné.

Pro jejich vynikající práci a velice schopné a ochotné zaměstnance bych chtěl odstranění graffiti Brno od A SERVIS všem doporučit. Není nic, co bych jim mohl vytknout, vše proběhlo naprosto v pořádku, proto jim velice děkujeme a přidáváme naši zkušenost na web. Ta snad pomůže při výběru i ostatním zákazníkům, kteří potřebují odstranit graffiti z jejich poškozených zdí.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *