Kdo Vám v Praze zajistí čištění fasád, odstranění plísně a graffiti. Obraťte se na „Výškové práce Praha “

1852 0
Jak řešit odstranění graffiti Praha 4

Je jen pár věcí, které se mi na životě ve městě nelíbí. A jednou z nich určitě je to, že skoro na opravdu hodně domech, budovách a někdy i památkách vidíte graffiti. A rozhodně to není něco, na co by se člověk chtěl koukat. Vypadá to blbě, nehledě na to, že tím tak ničí majetek majitelům, kteří z toho určitě zuří a naprosto oprávněně. A takovou vzteklou majitelkou jsem byla jednou i já, protože nám někdo posprejoval náš dům.

Když jsem to viděla…

Jak bojovat s graffiti Praha 2Když jsem to viděla, doufala jsem, že se mi to jen zdá. Bohužel nezdálo…takže jsem se hezky posadila k počítači a hledala úklidovou firmu, která by ten problém vyřešila. A nakonec jsem kontaktovala firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstranění graffiti Praha a domluvila se s nimi na odstraňování graffiti. Byla jsem nadšená, když mi řekli, že můžou přijet už za tři dny. Bohužel mě upozornili na to, že to možná nepůjde odstranit úplně, protože nás dům nebyl ošetřený antigraffitovým nátěrem, ale že co zůstane, tak přetřou, a že to určitě prosvítat nebude.

Na domě skutečně zůstal slabý obrys po graffiti, takže pak na zdi nově aplikovali fasádní barvu, kterou si sami nechali namíchat. Poté nám na zeď nanesli i onu antigraffitovou ochranu, aby s tím potom už nebyli takový problémy. A protože jsem s nimi byla moc spokojená (a můj manžel taky), tak všem tuto firmu a její službu odstraňování graffiti Brno určitě moc doporučuju, protože jsem si jistá, že splní všechny vaše požadavky a dají vaše poničená místa vašich zdí do pořádku. Zaměstnanci jsou i velmi milí, takže se nemusíte bát obrátit se s jakýmikoli dotazy, s hrubým jednáním se určitě nesetkáte.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *