Výškové práce, čištění fasád Praha, profesionální odstraňování graffiti a plísně

1767 0
Hloubkové odstranění graffiti Praha 1

Bohužel, většina z nás se dnes už problémům s graffiti nevyhne, zvlášť pokud bydlíte v centru města. Je dobré se nechat pojistit a nechat si dům ošetřit antigraffitovým nátěrem, který nabízí i například úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstranění graffiti Praha. Bohužel, my jsme nátěr neměli, když nám někdo posprejoval dům, ale naštěstí si s tím dokázali poradit i tak. Prvně se graffiti snažili odstranit, tak, jak jen to šlo, až zbyl jen opravdu slabounký obrys.

Cena za odstranění graffiti Praha 10

Ten potom zamalovali barvou, kterou si nechali předem namíchat, aby byla ve stejném odstínu jako náš dům. A poté nanesli antigraffitovou ochranu, abychom se tomu nejhoršímu možnému scénáři mohli v budoucnu vyhnout. Jedná se o speciální nanotechnologii, která zabrání vsáknutí spreje do podkladu a následné odstranění graffiti je snadnější. Daří se bez pozůstatků obrysů a stínů, tak jak tomu bylo právě v našem případě. Odvedli vynikající práci, a proto můžeme úklidovou firmu A SERVIS jedině všem doporučit, protože pokud se na ně obrátíte, jistotu, že vaše zeď bude zase čistá a bez graffiti.

Navíc jejich služby jsou i za přijatelnou cenu…

Navíc jejich služby jsou i za přijatelnou cenu, kterou se určitě vyplatí investovat. A k tomu všemu nabízejí i řadu dalších úklidových služeb, jako je čištění koberců, podlah, mytí oken, což je určitě fajn, protože pokud potřebujete i něco dalšího, máte to vše hezky u jedné společnosti se zárukou kvality a nemusíte sedět u počítače a hledat někoho jiného a ztrácet tak tím čas, který se dá využít určitě i líp. Takže službu odstranění graffiti Praha, a samozřejmě i ty další, určitě doporučuju.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *