Chraňte svůj dům pomocí antigraffitové ochrany od „Výškových prací, čištění fasád Praha “

1928 0
Jak na odstranění graffiti Praha 8

Cena za odstranění graffiti Praha 10Posprejované zdi jsou závažným problémem dnešní doby, kterou se baví hlavně puberťáci. Kde jsou ty časy, kdy se uměli bavit jinak než elektronikou a nebo ničením cizího majetku. Sprejovaní budov je samozřejmě ta horší varianta. A to je na to vyhraněných několik prostorů, ale ne, prostě někomu ničit dům je prostě větší sranda. Když už chcou někoho naštvat, nechápu, proč jen nezazvoní na zvonek a neutečou, jako to bylo za mých mladých let.

Ovšem ničením jejich hnusnými nápisy…

Ovšem ničením jejich hnusnými nápisy se dá předejít. Stačí na zdi aplikovat antigraffitový nátěr AGO od firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstranění graffiti Praha. Aplikace AGO se pohybuje cenově od 120,-/m2. A rozhodně je to věc, která se vyplatí, protože nejenom že s ní mohou být lidi klidnější, ale hlavně je to i finančně mnohem méně náročné, než když vám někdo grafifti na dům načmárá a vy ochranný nátěr nemáte. Proto bych všem tento nátěr doporučil. S vedením firmy jsme se kdysi rozhodli do nátěru investovat pro případ, kdyby nějaký spreje šel i kolem naší budovy a přepadla ho minuta kreativity. A taky se tak stalo. Naštěstí graffiti šlo poté snadno odstranit a naše budova byla zase jako čistá.

Odstranění graffiti pískováním Praha 1Zaměstnanci této úklidové firmy jsou velmi milí a slušní a my jsme s nimi byli naprosto spokojeni, takže službu odstraňování graffiti Brno můžeme všem jedině doporučit, protože odvedli opravdu velice dobrou práci. A i ceny jsou dle mého názoru přijatelné, protože odstranění graffitů je prostě složitější práce, takže je jasné, že to nemůže být za pusu. A ještě lepší je, pokud si necháte dát AGO, protože potom o drahé investici nemůže být řeč.

 

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *