Čištění podlahy do těch nejmenších detailů provádí „Strojové čištění a úklid Praha“

1552 0
Kvalitní čištění podlah Praha 4

Profesionální čištění podlah Praha 7Restaurace našeho hotelu je velice oblíbeným místem nejen našich hotelových hostů. Naše lahodné menu u nás vyzkouší i mnoho těch, kteří u nás nejsou ubytovaní. Vyšší frekvence návštěvníků v restauraci je znatelná i při porovnání stavu podlahy v restauraci a hotelu. Podlaha v restauraci je jednoznačně v horším stavu. Především po zimní sezóně je to dosti znát.

Podlaha je značně zaneřáděná, místy jsou skoro vyšlapané cestičky a hluboko zašlapaná špína. Ani pravidelným vytíráním podlahy se její stav nijak zvlášť nezlepšuje. Proto jsme se rozhodli začít spolupracovat s úklidovou firmou, která zajistí pravidelné čištění podlah strojově. Což znamená, že podlaha by měla být vyčištěna do hloubky a detailně.

Z tohoto důvodu jsme kontaktovali A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha, který má podle našich informací k dispozici velice kvalitní přístroje a pracuje pouze se značkovou chemií. Chemie je, jak jsme se předem u servisu informovali, samozřejmě zásaditá, jinak by mohlo dojít k poškození podlahy.

Spolupráce s tímto servisem je velice příjemná…

Rychlé čištění podlah Praha 8Spolupráce s tímto servisem je velice příjemná a bezproblémová. Sledují si spolehlivě termíny, které vždy dodržují. Pracovníci přicházejí pokaždé dobře vybaveni, mají vše potřebné a mohou tak svou práci provést na vysoké úrovni.

Postup práce je pokaždé stejný, na podlahu je nanesena chemie, která se kartáčuje kotoučovým strojem. Tento postup je velice důkladný a zajišťuje precizní vyčištění celé podlahy. Všechny hluboko zašlapané nečistoty se takto daří vyčistit. Podlaha po zásahu A SERVISU vypadá božsky. Jsme velice spokojení, lepší péči bychom si už nemohli přát. Vše je perfektní a v naprostém pořádku. Doporučujeme všem zájemcům o čistou podlahu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *