Jak si rychle poradit s plísní? Aplikací protiplísňového nátěru LSG Praha!

2255 0
Jak odstranit plísně Brno

Do bytu pod námi se přistěhovali noví sousedé. Jsou pravým opakem těch předchozích. Ani jedny jsme sice nijak blíže neznali, ale věděli jsme, že si ti předchozí potrpí na teplo v bytě. Poznali jsme to podle příjemného tepla, které vycházelo z podlah. S nastěhováním nových sousedů se ale situace obrátila.

Asi se k nám přistěhovali nějací otužilci, protože k nám od té doby z podlahy místo tepla přicházel jen chlad a také vlhkost. Nevím, co tam dole provádějí, ale jisté je, že u nás se kvůli tomu začínají na obvodových zdech tvořit plísně.

Kvalitní odstranění plísní v Brně

Díky teplomilným sousedům jsme plísně předtím řešit nemuseli. Ale teď jsme si museli nastudovat, co se dá proti nim podnikat. Jako nejlepší řešení se nám zdálo nanesení protiplísňového LSG nátěru. Pozvali jsme si k nám zaměstnance firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně, abychom s nimi prodiskutovali tuto možnost.

 

Vysvětlili nám…

Vysvětlili nám, že dům nemá dobré zateplení a že nás před plísněmi opravdu vždycky chránili jen předchozí sousedi. Kteří se pravděpodobně museli hodně natopit, aby jim v bytě nezůstávala vlhkost. Jak proti plísni bojují současní sousedi, je záhada.

Ale je dost pravděpodobné, že tento problém nijak neřeší. Nám bylo doporučeno si na postižené plochy nechat nanést protiplísňový nátěr.

Aplikace LSG nátěru Brno

Plísně jsme v domě samozřejmě nechtěli, takže jsme si s A SERVISEM plácli. Jejich zaměstnanci u nás pracovali ve dvou etapách. V té první se pustili do pečlivého odstraňování plísní pomocí kartáčů a nanášení dezinfekce na vyčištěnou plochu.

Druhá fáze proběhla další den, když už měla dezinfekce dostatek času na řádné působení a zdi mezitím vyschly. Tentokrát už se jednalo o nanášení ochranného nátěru. Jak odstranit plísně.

Prozatím nám nátěr působí dobře, plísně se neobjevují a díky precizní práci firmy věřím, že to tak i zůstane.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *