„Mytí oken Praha“ nechtějí zůstávat s průměrem, usilují o kvalitu a potvrzují profesionalitu

1815 0
Výškové mytí oken Praha 1

Výškové mytí oken Praha 2Mám na starost zajišťování úklidu obchodního centra. Velice problematické je zajistit kvalitní mytí oken centra. A to především z důvodu jejich nepravidelnému rozmístění a špatné dostupnosti v některých patrech. Ale i přesto se mi podařilo najít úžasnou úklidovou firmu, která si i s tímto náročným úkolem poradila.

Jedná se o A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Praha 1– firmu, která se zabývá různými úklidovými pracemi a bravurně zvládá mytí oken ve výškách. Bez ohledu na druh okna nebo jeho dostupnost, dokáže si se vším poradit, a to i v případech, kdy jiné firmy neuspěly.

Tato firma je perfektně vybavena na práce ve výškách. Používá teleskopické tyče, žebříky, vysokozdvižné plošiny a horolezeckou techniku. V našem případě využili vysokozdvižné plošiny a horolezeckou techniku, aby se mohli dostat i na zdánlivě neproniknutelná místa.

„A SERVIS je firma opravdu na úrovni“

A SERVIS je firma opravdu na úrovni. Je velice spolehlivá, nikdy se nám nestalo, že by nesplnila, něco, co slíbila. Zakládá si především na dodržování termínů. Její zaměstnanci dodržují bedlivě pravidla bezpečnosti práce, takže se nemusíme obávat, že bychom museli řešit nějaké zranění.Profesionální mytí oken Praha 3

Pracovníci firmy svou práci zvládají bravurně. Okna se lesknou čistotou, nikdy jsem si na nich nevšiml žádné šmouhy, dokonce mám pocit, že vydrží déle čistá, než jsem zvyklý z domu.

V dnešní době, kdy se každý snaží na všem jen vydělat, a co nejvíce toho druhého obrat, je skoro zázrak, že existuje taková poctivá firma. Mohla by klidně ubrat na kvalitě a být jako jiné firmy, ale ona si za každou cenu snaží co nejlépe vyhovět svým zákazníkům a zůstat ve svém oboru na špici.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *