Nejlepší rada, jak se v Praze zbavit plísní: naneste LSG protiplísňový nátěr

1663 0
Jak odstranit plísně Praha 1

Před dvěma lety nám začalo střechou zatékat do domu. Kondenzující voda dělala problémy a v blízkosti se tvořily plísně. Brzy jsme zjistili, že problém byl v poškozené střešní krytině, kterou jsme rychle opravili. Do domu sice přestalo zatékat, ale asi se nám nepodařilo zabránit vznikání vlhkosti. Protože plísní jsme se nemohli zbavit.

Profesionální odstranění plísní v Praze 2

Ať jsme dělali, co jsme dělali, pořád se nás držela jako klíště. Vyzkoušeli jsme všechny možné dezinfekční postřiky, nástřiky proti plísním a docílili jsme jen toho, že to u nás páchlo chlórem. Některé postřiky způsobily, že se plíseň na nějakou dobu ztratila a po určité době byla zase zpátky. Jeden známý-biolog nám vysvětlil, že postřiky plíseň jen zaženou dovnitř do zdi, kde ale plíseň roste dál, a když je připravena, tak zase proroste ven.

Také jsme se od něj dozvěděli…

Také jsme se od něj dozvěděli, že by měl existovat nějaký nátěr, který na rozdíl od postřiků ničí plísně účinně. Má speciální složení, které zamezuje vlhkosti. Nátěr se jmenuje protiplísňový LSG nátěr a provádí ho A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně. Ten jsme neprodleně kontaktovali a doufali, že se plísní co nejdříve zbavíme.

Kvalitní odstranění plísní v Praze 8

Pracovníci servisu se s ničím zbytečně nezdržovali, hned po příchodu k nám se pustili do práce. Protože pod nátěrem nesmí zůstat jediný zárodek plísně, museli nejdříve plíseň důkladně odstranit. Použili k tomu kartáč, vyčištěnou plochu zastříkali dezinfekcí a s nátěrem pokračovali až další den, když byla stěna suchá.

Nanášení nátěru už nebylo nijak složité, zvládli to za chvilinku. Další týdny jsme napjatě čekali, jestli se plísně neobjeví znovu. Potom jsme na to zapomněli a na jejich nepřítomnost jsme si zvykli. Už dvě zimy byl klid a věřím, že bude i nadále, dokud potrvá životnost nátěru.
Jak odstranit plísně.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *