Plísně v nevětratelné koupelně zažene LSG protiplísňový nátěr. „Odstraňování plísní Praha“

2410 0
Jak odstranit plísně Praha 1

Máme nově asi rok předělanou koupelnu. Ale asi jsme něco udělali špatně, protože se nám neustále vytvářejí na stropě plísně. Pravděpodobně bude problém v odvětrávání koupelny, které se těžko zajistí, jelikož místnost s koupelnou je ve středu bytu, tedy bez oken. Výskyt plísní nám ale velice vadí. Četla jsem, že plísně v domě mohou způsobovat onemocnění a alergie, tomu bych se chtěla vyhnout, proto jsme s manželem přemýšleli o nejrůznějších způsobech, jak se plísně účinně zbavit.

Profesionální odstranění plísní Praha 8

Největším problémem je…

Největším problémem je ta vlhkost v místnost, na jejíž odvětrání nám otevřené dveře nestačí. Manžel tedy začal na internetu vyhledávat možnosti, jak snížit vlhkost v bytě. A našel i mimo jiné informaci o LSG protiplísňovému nátěru. Který je schopný změnit iontovou rovnováhu ve stěně buňky, dalo by se říct, že jakoby „uzavře“ stěnu. A vlhkost nemá šanci proniknout, tím pádem jsou mimo hru i plísně.

Společnost, která nabízí aplikaci tohoto nátěru, se jmenuje A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně. Jedná se o ostřílené odborníky ve světě úklidových prací. Zajišťují také čištění koberců, čalounění a podlah, mytí oken, výloh, fasád a spoustu dalších užitečných činností.

Co udělat v Praze proti vzniku plísní

Nás ale v tuto chvíli zajímal protiplísňový nátěr a na jeho provedení jsme se s A SERVISEM domluvili. Nejdříve bylo ale nutné, odstranit ze stropu plíseň. Tato práce se musela dělat mechanicky kartáčem. Plíseň byla natolik prorostlá, že pracovníci museli udělat na stropě nový nátěr, protože ten starý šel dolů i s plísní. Jakmile byl strop natřený a vydezinfikovaný. Stačilo už jen nanést protiplísňový nátěr a bylo hotovo. Jak odstranit plísně

Prozatím nátěr funguje bezvadně, jeho životnost by měla být minimálně 6 let, takže předpokládáme, že do té doby se o plísně nebudeme muset starat.

 

Jezdíte rádi na kole? Zkontrolujte si, zda máte správně seřízené sedlo

Jízda na kole patří k nejoblíbenějším sportům a je to i skvělá rekrace. Ovšem je důležité dbát na to, abyste měli správně seřazené sedlo. Pokud budete mít sedlo nastavené příliš vysoko, po určité době jízdy vás začnou bolet záda. Jestliže budete mít sedlo naopak příliš nízko, moc toho neujedete, jelikož se vám bude špatně šlapat.

Plíseň v domě v Praze – tichy zabiják

Špatně nastavené sedlo však nejen sníží váš výkon a znepříjemní vám jízdu, ale může vám také zanechat vzpomínku v podobě poškození pohybového aparátu. Ale abyste si mohli správně nastavit sedlo, musíte mít i správné kolo adekvátní vaší výšce. A jak potom nastavit správně to sedlo? Opřete se vnitřní stranou podpaží o sedlo a natáhněte ruku směrem k řídítkům, konečky prstů by měly být namířené do středu řídítek, přičemž ruka by měla být ve vodorovné poloze – pokud to tak není, posuňte sedlo do adekvátní výšky. Jak odstranit plísně.

Po tomto byste měli…

Po tomto byste měli polohu sedla ještě zpřesnit. A to tak, že si nasednete na sedlo a jednu z klik otočte do spodní úvratě tak, aby byla v rovnoběžné poloze k sedlové trubce. Poté se jednou nohou opřete o pedál, přičemž noha by měla být mírně pokrčená. Pokud bude všechno sedět, jak má, tak máte vyhráno a můžete vyrazit n cestu. Pokud si ani tak nebudete vědět rady, poraďte se s odborníky v obchodě, proto tam přeci jsou. Někdy je rozumnější vyhledat pomoc odborníků a zbytečně se věcmi nezatěžovat. To samé platí i u čištění koberců. Tuto činnost raději nechte být a obraťte se na úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., odstranění plísní Praha, která nabízí prvotřídní čištění koberců.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *