Podlahy po velkých náporech už nechávám čistit jen strojově

1837 0
Kdo umyje podlahy Praha 1

Jak nejlépe na čištění podlah Praha 2S blížícími se svátky je ve všech obchodech narváno. Lidé shánějí dárky celý prosinec a v prodejnách si podávají dveře. V době loňské prosincové nákupní horečky jsem jenom žasl, jak špatně tento nápor nesla podlaha v mém obchodě. Škaredé počasí venku, střídající se bláto a rozbředlý sníh, které nakupující roznášeli na svých botách po všech prodejnách ve městě, k tomu ještě zbytky posypových solí, tohle všechno dá podlaze pořádně zabrat. I když jsme denně vytírali, nestačilo to, podlaha nevypadala dobře – čištění podlah Praha.

Známý, který vlastní restauraci, mi poradil, abych si nechal podlahu po Vánocích vyčistit strojově, on to tak dělá několikrát do roka a je to poznat. Podlaha, které se dostává pravidelná údržba, vydrží mnohem déle. Musel jsem mu dát zapravdu a poprosil ho, aby mi řekl název firmy, která mu podlahy čistí. Řekl mi, že je to A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha a že je to nejlepší úklidová firma, s jakou kdy spolupracoval.

„Jednoznačně s ním souhlasím“

Jednoznačně s ním souhlasím. Loni jsem si tuto firmu objednal poprvé a letos v tom po svátcích budu pokračovat. Rozdíl před a po umytím byl neskutečný. Jako by ani žádné nákupní horečky nebyly a podlaha jako by ani kontakt se špinavou botou nezažila.Odstranění nečistot Praha 3

Zaměstnanci A SERVISU totiž na čištění podlah používají speciální kotoučový stroj a kvalitní a šetrnou čisticí chemii. Chemie se nanese na podlahu a kotoučový stroj ji vkartáčuje do podlahy. Tímto způsobem se spolehlivě odstraní všechny nečistoty. Vysavačem se na závěr odsaje voda i nečistoty. Aby na podlaze nezůstaly zbytky chemie, vytře se ještě jednou čistou vodou.

Takové detailní čištění podlaha v mé prodejně už dávno potřebovala, s obyčejným vytíráním podlah vodou a saponátem nemůžete nikdy dosáhnout tak skvělého výsledku. Strojovému čištění podlah se nic nevyrovná.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *