Precizní hloubkové čištění podlahy nabízí „Strojové čištění –úklid Praha“

1914 0
Úspěšné čištění podlah Praha 9

Spolehlivé čištění podlah Praha 10Podlaha naší školní jídelny už delší dobu vypadala katastrofálně. Částečně byla na vině nedbalá práce uklízečky, která měla tyto prostory na starosti. Částečně za to mohla i neukázněnost žáků, kteří si zkracovali cestu do jídelny cestou přes dvůr, ačkoli neměli vycházení z budovy povoleno. Nanosili tak do jídelny mnoho nečistot z venku. K tomu se ještě přidaly občasné příhody, kdy se jídlo rozlilo na zem. Špatný stav podlahy je pak pochopitelný.

Z hygienických důvodů jsme se s tím však nemohli spokojit. I přes to, že jsme úklid této místnosti přidělili jiné pracovníci a zajistili, aby žáci přecházeli do jídelny budovou, nebyla podlaha v o moc lepším stavu.

Nečistoty už byly v podlaze natolik usazené, že se je nedařilo obvyklým způsobem vytírání podlahy odstranit. Díky dobrovolným příspěvkům rodičů pro školu jsme měli dostatek financí, abychom mohli zajistit hloubkové čištění podlahy strojově. O pomoc jsme požádali A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha, firmu, která se se značnými úspěchy zabývá již několik let úklidovými pracemi a s čištěním podlah má mnoho zkušeností.

Pracovníci na čištění podlah u nás…

Jak umýt podlahy Praha 3Pracovníci na čištění podlah u nás ve škole určení dorazili do školy podle dohody, nemuseli jsme na ně čekat. Dochvilnosti si velice cením, proto mi byli tito pracovníci sympatičtí hned od první chvíle. Po chvíli prokázali, že k jejich dalším kvalitám patří i svědomitost a kvalitně odváděná práce.

S pomocí kotoučovým strojů a čisticího prostředku čistili podlahy opravdu podrobně, nevynechali žádná místa, podlaha se díky jejich precizní práci leskla čistotou. Nezůstaly v ní žádné usazené nečistoty, zašlapaná špína, nic. A SERVIS předvedl úžasný výkon, nikdo nevěřil, že je možné podlahu vyčistit s takovým úspěchem.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *