Šetrné strojové čištění zásaditou chemií dokáže s vaší podlahou zázraky

1735 0
Úspěšné čištění podlah Praha 4

Spolehlivé čištění podlah Praha 9Doma máme podlahu z marmolea. Snažím se o ni pečovat, ale na tento druh podlahy musím velice šetrně. Abych prodloužila její životnost, snažím se ji nechávat pravidelně čistit profesionály. Problém je ale v tom, že nikdy nevíte, která úklidová firma je kvalitní. Ze začátku jsem zkoušela parní čištění, ale nemělo to skoro žádné výsledky. Přešla jsem potom postupně na různé jiné metody, až jsem nakonec zůstala u strojového čištění, které nabízí A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha. A jsem konečně spokojená.

Konečně je o moji podlahu postaráno do hloubky a přitom velice šetrně. Z toho jsem měla původně největší obavy, aby strojové čištění a použitý čisticí prostředek podlahu neponičily. A SERVIS ale používá co nejšetrnější chemii se zásaditým pH a práce stroje je k povrchům podlahy také velice ohleduplná.

Kotoučový stroj kartáčuje podlahu…

Kotoučový stroj kartáčuje podlahu jemnými štětinkami a s přispěním chemie odstraňuje všechny nečistoty, i ty hluboko zašlapané. Vlhkost, špína i případné mastné skvrny se poté odsají vysavačem s gumovými lištami na hubici. Aby se zajistilo, že na podlaze nezůstanou žádné zbytky použité chemie, přetřou pracovníci firmy podlahu čistou vodou.Jak umýt podlahy v Praze 1

Podlaha po vyčištění vypadá vždycky nádherně. Je krásně čistá, leskne se a příjemně voní. Pracovníci firmy mi také doporučili, abych si na podlahu nechala nanést vosk. Tím by se měla podlaha zakonzervovat, vydržela by čistá delší dobu, její mytí by bylo snadnější a méně by to na ní klouzalo. Především to klouzání mě nutí k zamyšlení. Bydlí s námi babička a ta by navoskování ocenila asi nejvíc.

Ještě to musím zvážit, ale mám k této firmě naprostou důvěru, takže jestli se rozhodnu pro vosk, jednoznačně oslovím je a nepochybuji, že výsledek bude parádní.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *