Strojové čištění podlahy se vypořádá i s hluboko zanesenou špínou

1744 0
Kvalitní čištění podlah Praha 3

Profesionální čištění podlah Praha 2Pomáhal jsem tchánovi s novou podlahou u nich v domě. Staré linoleum už vypadlo hrozně a bylo na několika místech poničené. Tchán s tchýní teď chtěli raději dřevěnou podlahu. Myslím, že se nám povedla. Dřevěné podlahy dokáží byt zútulnit, na rozdíl od linolea, které působilo chladně.

Nedávno, asi půl roku po tom, co jsme položili novou podlahu, si manželčini rodiče vzali k sobě tchýninu maminku, která se už nezvládala o sebe a svůj byt sama starat. Špatně chodí a mívá závratě. Je lepší, když nebydlí sama. Ukázalo se ale, že podlaha, na které jsme se tolik nadřeli, teď působila babičce problémy. Klouzalo jí to na ní a už několikrát málem upadla. Podlahu bylo třeba navoskovat (čištění podlah Praha), abychom babičku uchránili před úrazem.

Tchán mě požádal, abych vybral firmu…

Tchán mě požádal, abych vybral firmu, která se o to postará. Pozval jsem k nim pracovníky firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění podlah Praha, ti se na podlahu podívali pozorně a řekli, že před navoskováním bude nutné podlahu ještě detailně vyčistit, jinak by pod voskem zůstávala špína. To nás překvapilo, bylo to teprve půl roku, co jsme podlahu položili a tchýně podlahu pravidelně vytírá. Ale souhlasili jsme a domluvili si termín prací.

Cena za čištění podlah Praha 7Další překvapení přišlo po tom, co byla podlaha vyčištěna kotoučovým strojem a značkovou chemií. Rozdíl byl znatelný, ani si nikdo nevšiml, kolik špíny se do podlahy zašlapalo, a také, že se odstín podlahy nepatrně nečistotami změnil. Klasické vytírání mopem očividně není dostačující.

Nanášení vosku proběhlo v pořádku, podlaha je teď chráněná před hlubším usazováním nečistot, i její vytírání a udržování bude mnohem jednodušší a především získala protiskluz, který snad zabrání babičce v pádu.

S provedenými pracemi jsme byli velice spokojeni a poděkovali jsme A SERVISU za pečlivou a důkladnou práci.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *