Všichni chceme kvalitu, proto volíme „Práce ve výškách Praha“

2284 0
Profesionální mytí oken Praha 4

Výškové mytí oken Praha 1Naše firma sídlí v moderní části města. Budova, ve které má firma pronajaté patro, je krásná moderní stavba, ale i to má své nevýhody. Jednou z nich jsou vysoce módní, přes metr a půl dlouhá okna. Vypadají sice velice pěkně, ale máme značný problém s jejich mytím. Kdyby byly v přízemí, dalo by se je pohodlně mýt zvenčí, ale takto nejsme schopni si jejich mytí sami zajistit a hledali jsme úklidovou firmu, se kterou bychom mohli spolupracovat.

Poptali jsme se, jak mytí oken řeší…

Poptali jsme se, jak mytí oken řeší v ostatních patrech, všichni si objednávali úklidové firmy s mytím oken ve výškách. Zjišťovali jsme, které firmy si vybrali, a proč vlastně neexistuje nějaká společná dohoda, podle které by se o okna v celém domě starala jedna firma, jistě by to bylo levnější a organizačně lépe zvládnutelné. Dozvěděli jsme se, že ani s jednou z firem není žádné patro zcela spokojeno, to se pak z takové slabé nabídky těžko vybírá jedna pro všechny.Mytí oken Praha 2 pomocí horolezecké techniky

Pro nás to bylo alespoň poučení, kterým firmám se máme vyhnout. Jeden z obchodních partnerů naší firmy nám poradil, abychom to zkusili s A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Praha 4. Byla to skvělá rada, protože tento servis je naprostá výhra. Spolehlivá, pečlivá, dobře vybavená úklidová firma, vždy přístupná diskuzi a ochotná vycházet svým zákazníkům vstříc. A co víc, je to firma poskytující naprosto perfektní služby.

Okna umývali tak precizně, že nám je záviděla všechna ostatní patra. Také jsme se vždy domluvili na hodině, kdy se u nás neobjevovali žádní zákazníci, takovou skvělou domluvu žádná jiná úklidová firma v naší budově nenabídla. Netrvalo dlouho a i ostatní firmy z dalších pater začaly spolupracovat A SERVISEM. Pečlivě umytá a vyleštěná okna teď září po celé budově.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *