Chlupatý mazlíček dokáže udělat na koberci pěknou paseku, řešením jsou rotační kartáče

1349 0
čištění sedaček Praha 2

Máme doma krásného chlupatého pejska Dustyho. Žije s námi rok a stal se právoplatným členem rodiny. Musím říct, že od té doby, co je s námi, celá rodina pookřála. Chodíme s ním na procházky, máme tak pravidelný pohyb a děti ho berou na cvičák, takže zabaví Dustyho i sebe. Naše děti netráví většinu času u televize, jak to bylo dřív, ale snaží se pro Dustyho vymýšlet neustále nějaké aktivity.

Čištění koberců - Nejnovější technologie v ČR Praha 2

 

Nedávno se rozhodly, že začnou s Dustym chodit na agility a učit ho skákat přes různé překážky, probíhat tunely a přebíhat kladiny. Byl to super nápad, všichni se tam neskutečně vybijí a doma už nikdo z nich nemá energii na zlobení.

Jenomže jednou bylo právě po dešti, hřiště bylo celé rozbahněné, dětem se běhalo mnohem obtížněji a unavily se tak, že už neměly sílu krotit Dustyho, kterého bahno fascinuje a naprosto ho rozvášnilo.

Zabahněný Dusty…

Zabahněný Dusty doma nevydržel čekat, až ho děti osprchují a rovnou vběhl za mnou do obýváku, aby se se mnou přivítal. Bláto z něho jenom stříkalo. Nejvíc to odnesl náš koberec, protože než jsem se vzpamatovala z  šoku a běžela s ním do koupelny, stihl se v něm nadšený Dusty ještě vyválet.

Manžela naštěstí ani nenapadlo, že bych se do čištění koberce pustila já, a rovnou zavolal A SERVIS LIPKA,s.r.o. čištění koberců, sedaček Praha 2,  který se na čištění koberců specializuje. Přijeli k nám pracovníci, kteří byli perfektně vybavení a s naším kobercem si věděli rady. Použili dezinfekční a čisticí chemii, která si se špínou bez problému poradila. Rotační kartáče dokonale odstranily bahno ze všech vláken a koberec byl zase krásný a čistý.

čištění koberců praha 2

Byl to skvělý pocit moct se na někoho takhle spolehnout. Koberec teď vypadá lépe než předtím, doporučuji A SERVIS určitě vyzkoušet, příjemně vás překvapí.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *