Čištění koberců Praha odvede skvělou práci se strojovým čištěním

1617 0
čištění koberců praha 1

Jsem velice zaneprázdněný člověk, své práci se věnuji na 120 %, taky to je znát na čase, který v zaměstnání strávím. Ale nedá se s tím nic dělat, jsem workoholik a perfekcionista. Musím mít všechno dokonalé a tak je to ve všem – v práci i doma.

čistírna koberců praha 1

Nejlepší způsob, jak si doma udržet pořádek, je uklízet po sobě všechno okamžitě a dřív, než se začne nepořádek vytvářet. Stejně tak je to i s čištěním koberců. Rozhodla jsem se, že je nechám pravidelně čistit, aby mi déle vydržely a vypadaly stále pěkně.

Hledala jsem tedy někoho schopného, kdo mi zajistí kvalitní provedení práce a bude spolehlivý. Ale mojí nejdůležitější podmínkou bylo, aby mohlo čištění proběhnout v době, kdy budu doma. To ale nebylo jednoduché, protože trávím v práci opravdu hodně času.

Po dlouhém hledáním…

Po dlouhém hledáním a vyptávání se známých na tipy jsem objevila firmu, která mi vyhovovala po všech stránkách. A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 1,  má vynikající doporučení a je časově velice flexibilní. Tolik se mi snažili vyjít vstříc, až jsme se nakonec domluvili na provedení čištění o víkendu. Nečekala jsem, že narazím na firmu, která se tolik bude snažit vyjít vašim časovým možnostem.

čištění kusových koberců praha 1

A čištění koberce? To proběhlo v naprosté pohodě. Jsem člověk, který umí ocenit dobrou práci, a tahle byla perfektně a kvalitně provedená. A SERVIS má k dispozici výkonné stroje, velice účinnou čisticí chemii a k tomu ještě velice šikovné pracovníky, o výsledek jsem se vůbec nemusela strachovat.

Strojové čištění, které firma používá, funguje bezvadně. Zajistí se tak vyčištění koberce vlákno po vláknu až k jejich kořenům. Takové hloubkové čištění kobercům neuvěřitelně prospěje, odstraní se každá nečistota a koberec vypadá jako nový a nepoužitý.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *