Čištění koberců jedině se „Strojovým čištěním Praha“!

1281 0
čištění koberců praha 8

S předvánočním úklidem se snažím začínat už v době před adventem. Dny do Vánoc běží tak rychle, že není dobré nic odkládat, potom máte nakupování dárků, vánoční výzdobu, pečení cukroví atd. atd. Letos jsem se rozhodla pro kompletní vyčištění koberců, abychom o Vánocích měli doma co nejpěkněji.

čištění koberců praha 5

Samozřejmě, že jsem se do čištění nepustila ručně, to by to dopadlo… Nakonec bychom spíš ještě museli uklízet po mých nezdařených pokusech. Nechala jsem se inspirovat kamarádkou, které koberce čistila úklidová firma. Čištění jí prováděli pracovníci z A SERVISU LIKPA, čištění koberců, sedaček Praha 8 a byla nadšená jak průběhem, tak i výsledkem prací.

 

Nechtěla jsem ztrácet zbytečně čas…

Nechtěla jsem ztrácet zbytečně čas se zkoumáním všech možných úklidových firem, dala jsem na radu kamarádky a zavolala do stejného servisu jako ona. Potěšilo mě příjemné jednání slečny/paní, se kterou jsem mluvila. Když jsou na mě lidi protivní už hned po zvednutí telefonu, mám chuť s ním praštit, protože jací pak můžou být naživo, když už jsou na vás nepříjemní a ani vás neznají? Vstřícné jednání telefonistky mi umožnilo doufat v příjemné pracovníky, které ke mně pošlou.

Ve skutečnosti takoví opravdu byli. Milí pánové, dost jsem se s nimi nasmála. Do čištění se pustili s krásným elánem, tak mě to nabudilo, že jsem se i já pustila do úklidu. Musím říct, že takovou pracovní efektivitu ve mně málo co a kdo vyvolá, ale toho dne jsem se překonávala. Stejně tak i zaměstnanci servisu. Rotačními kartáči odstranili veškeré nečistoty, prach, alergeny, prostě všechno, co v těch kobercích mohlo být. Vyčistili je do nejmenších detailů. Vypadaly teď dokonale, zútulnily byt, dokonce mi navodily vánoční atmosféru.

čištění koberců a sedaček Praha 3

S A SERVISEM a jeho zaměstnanci jsem byla velice spokojená, ráda je doporučím všem ostatním.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *