Pokrok nezastavíte, nahraďte ruční čištění koberců strojovým

1527 0
čištění koberců Praha 3 cena

Čištění koberců považuji za jednu z nejnamáhavějších domácích prací. Naštěstí není nutné ji provádět příliš často, ale i čištění jednou za rok je pro mě dost vyčerpávající. Nikdy jsem si při tom nepomohla žádnou technikou, ale pouštěla se do toho pěkně po staru, s vodou, kartáčem a drhla jsem do padnutí. Kdo takovou práci nezkoušel, neuvěří, jak namáhavé to je. Když máte hotovo, bolí vás všechno, ruce, kolena i záda.

čištění koberců Praha 3 ceník

Vždycky jsem si myslela, že takhle alespoň ušetřím, ale vůbec jsem si nespočítala, kolik mě to vlastně v reálu stojí. Kupovala jsem si drahé čističe koberců, které stejně nedokázaly koberec vyčistit tak, jak jsem doufala. Taky mě to stálo neskutečné množství mého volného času, který jsem mohla využít mnohem lépe. A hlavně jsem pokaždé vyplýtvala strašně moc fyzických i psychický sil. Když jsem se tak nad tím jednou zamyslela, řekla jsem si, že už to stačilo.

Protože jsem už častokrát slyšela pozitivní reakce na A SERVISU LIPKA,s.r.o. čištění koberců, sedaček Praha 3, rozhodla jsem se jejich služby vyzkoušet a domluvila jsem se s nimi na čištění koberců. Vyhradila jsem si na ně celý den, ale zaměstnanci této firmy pracovali velice rychle, byli za chvilku hotoví. Jenom jsem žasla, kolik času může ušetřit výkonný kotoučový stroj, kvalitní chemie a šikovní pracovníci.

Rotační kartáče stroje…

čištění matrací Praha 3

Rotační kartáče stroje pracovaly s takovou efektivitou a tak rychle, že jsem se nestačila divit. Podařilo se jim odstranit nečistoty i z hloubky koberce. Tohle čištění bylo tak důkladné, že jsem ke konci své koberce ani nepoznávala. Bylo to úžasné. Stačila chvilka a takové výsledky. K ručnímu čištění se už nevrátím, to by bylo, jako kdybych se chtěla vrátit do minulosti a vyměnila auto za koňský povoz. Zůstávám u A SERVISU!

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *