Skvrny od jahod a čokolády na koberci – že se jich nezbavíte? S kotoučovým strojem se to podaří

1393 0
čištění koberců, sedaček Praha 4

Ráda svým dětem vymýšlím zajímavé víkendové snídaně. Občas mi říkají, že se jim ráno nechce jíst, že nemají hlad a jídlo odkládají. To ale není moc zdravé, a tak se s tím snažím nějak bojovat, alespoň o víkendu chystám něco náročnějšího, co je potěší a zaujme.

čištění sedaček a  koberců Praha 4

Jednou v neděli…

Jednou v neděli jsem jim připravila výborně vafle s horkou čokoládou, domácí šlehačkou a jahodovou omáčkou. Zní to divně, když chválím sama sebe, ale vypadalo to fakt úžasně a chutnalo to ještě líp. Děti to tenkrát ale moc neocenili, protože zase mezi sebou měli nějaké žabomyší války. Hádaly se celé ráno a skončilo to tím, že mou skvělou snídani po sobě začaly házet.

Trvalo mi dlouho, než jsem boj ukončila. Mezitím se ale dětem podařilo hodit na koberec jak jahodovou omáčku, tak horkou čokoládu i se šlehačkou. Když už se pak do sebe pustily ručně, ještě tu spoušť po koberci pořádně rozšlapaly.

Byla to neskutečná spoušť. Zkusila jsem na koberec nanést nějakou pěnu na čištění koberců, nechala jsem ji dlouho působit, ale nemělo to žádný účinek. Když to uviděl manžel, dal nejdřív dětem zákaz na televizi a potom zavolal do A SERVISU LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 4 – úklidové firmy, se kterou spolupracuje manželův zaměstnavatel.

čištění koberců Praha 4 recenze

Pracovníci A SERVISU se pak už o náš koberce postarali ukázkově. Já jsem je jen vpustila do bytu a tím moje práce končila. O všechno další už se postarali oni. Čistili koberec s pomocí stroje s rotačními kartáči a nějakým jejich speciálním prostředkem, který byl zřejmě extra účinný, protože zvládl vyčistit všechno. Snídaňová bitva jako by se nestala. Byla jsem mile překvapena, už jsem se totiž dopředu smířila s tím, že ani profi čištění skvrny neodstraní úplně. Ale povedlo se.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *