Vyvarujte se nekvalitního extračního čištění a vyzkoušejte spolehlivou strojovou metodu

1146 0
čistírna koberců praha 10

Na oslavě manželovy padesátky dostal náš koberec opravdu zabrat. Pozvali jsme celou rodinu, přišli také naši vnuci, kteří dokáží ztropit pěkný chaos. Pokud se ještě spojí s dalšími dětmi v rodině, vždycky se něco semele. Na oslavě měli na svědomí několik fleků od jídla na koberci. Ani nevím, jak se to stalo, protože při jídle se mi zdálo, že jsou ještě klidní. Asi si nechali něco na později.

čištění koberců praha 10

Nám dospělým se zase podařilo na koberec vylít alkohol a celkově to po oslavě vypadalo, jako by se po koberci projel parní válec. Tak zvalchovaný snad ještě nebyl. Nevěřila bych, že je možné, aby se koberec tak radikálně změnil za jeden den. Protože v naší ulici sídlí úklidová firma, která také čistí koberce, šla jsem k nim hned druhý den domluvit čištění toho našeho.

Nikdy předtím jsme si koberec čistit nenechávali, takže jsem nevěděla, co od toho vlastně čekat. Když mi oznámili, že koberec se bude čistit extrakčně, neměla jsem tušení, o co jde. Každopádně, koberec byl po čištění ještě dlouho nasáklý vodou, a když konečně vyschl, objevily se na něm podivné nové fleky. Vyčištění těch starých se nepovedlo.

Takhle jsme nechtěli koberec nechat a hledali jsme jinou firmu, která by dokázala škody na koberci napáchané napravit. Našli jsme A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 10, který nás zachránil. Použil na koberec strojové čištění a kvalitní čisticí chemii, která byla schopná vyčistit nové fleky vzniklé extrakčním čištěním.

Čištění koberců, hloubkové čištění koberců Praha 10

Podařilo se…

Podařilo se vyčistit i skvrny z oslavy. Kvalitní čištění A SERVISU si poradilo i se špínou usazenou hluboko v koberci. Závěrečné odsátí všech nečistot pomocí turbovysavače dokázalo napřímit a pročechrat vlasy koberce, který tak působil mnohem mohutněji a objemněji.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *