Ať děláte, co děláte, plísně se objeví. Je čas na LSG Praha – protiplísňový nátěr

1825 0
Jak odstranit plísně

Plísně jsou s námi v bytě od našeho nastěhování. Tedy ne po celou dobu, na jaře, v létě a na podzim máme klid, ale v zimě se objeví pokaždé. Letos jsme se snažili pravidelně větrat a topit. Chtěli jsme tak zabránit vytváření příjemného prostředí pro plísně. V obýváku se nám to opravdu podařilo, plíseň se celou zimu neukázala, ale kamenem úrazu byla opět obvodová stěna v kuchyni. Jak odstranit plísně.

Plíseň se nejdříve objevila v okolí okna, potom i kousek nad podlahou. I přes větrání a vytápění v místnosti tam byla zase. A zrovna v kuchyni, v blízkosti potravin, tam, kde trávíme spoustu času u vaření. Už jsem to nechtěla dále snášet a napůl z legrace jsem manželovi řekla, že buď půjde z domu plíseň, nebo já. Manžel si naštěstí vybral odchod plísně.

Ochrana proti plísním

Pustil se do hledání řešení…

Pustil se do hledání řešení na vlastní pěst, takže ani nemám přehled, na jaké možnosti narazil, ale vím, že zvítězil LSG protiplísňový nátěr od firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně. Manžel mi vysvětlil, že se jedná o nátěr, jehož vlastnosti jsou tak unikátní, že zamezí vzniku vlhkosti a tím se zabrání mikrobionálnímu napadení stěn. Jeho další výhodou je to, že je zdravotně nezávadný, nemusíme se tak bát jeho aplikaci v kuchyni a přímého styku s potravinami.

Vyhrajte v boji s plísní Praha 10

Nápad se mi líbil, pracovníky firmy jsme si k nám pozvali. Pánové nám vysvětlili, že plíseň v našem bytě může být způsobována nejenom špatným zateplením domu, ale také množstvím rostlin v místnosti a vodními párami vzniklými vařením. Pochopili jsme, že větrání a topení by nám nemuselo nikdy pomoct. Pracovníci se nejprve pustili do mechanického odstraňování plísně, tuto plochu poté důkladně vydezinfikovali. O den později už nanášeli LSG nátěr. Od té doby jsme se s plísní v bytě nepotkali. A doufáme, že to tak i zůstane. Jak odstranit plísně.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *