„Čištění koberců Ostrava“ – skvělá práce a úžasně milí zaměstnanci

1430 0
čištění sedaček Ostrava

Moje malá holčička si ráda maluje, kreslí moc krásně, možná z ní ještě něco bude. Jenomže kvůli její malířské vášni teď utrpěl náš koberec. Malovala si na zemi a barvičky se jí propily přes papír na koberec. Nebyly to první skvrny, které se mně nebo dceři podařily na koberci vytvořit. Ale zato byly asi nejviditelnější. Byl to pro mě signál, že by to chtělo koberec vyčistit. Taky mě napadlo, že by to mohla být i zajímavá zkušenost pro dceru. Když uvidí, kolik je s čištěním práce, možná bude příště opatrnější.

čištění sedaček Ostrava -Svinov

Protože nemám zkušenost…

Protože nemám zkušenost s žádnou firmou, která zajišťuje čištění koberců, poptala jsem se svých kamarádek. Doufala jsem, že mi doporučí někoho, kdo odvede dobrou práci a bude na nás s dcerkou milý. Dostala jsem tip na A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Ostrava-Michálkovice,  jedna kamarádka si je pravidelně na čištění koberce objednává, takže jsem si říkala, že asi nebudou špatní, když u nich pořád zůstává.

Firma nám poslala velice příjemné pány…

Firma nám poslala velice příjemné pány, kteří se okamžitě s mojí dcerkou skamarádili. Ukázali jí, jaké si s sebou přivezli stroje na čištění. Dcerka měla milión dotazů, překvapilo mě, že na všechny dostala odpověď, takovou trpělivost bych taky chtěla mít. Alespoň jsem se tak i já dozvěděla, že pánové budou dělat strojové čištění, což znamená, že na vyčištění koberce použijí kromě čisticího prostředku i kotoučový stroj, který má vespod kartáče s dlouhými štětinkami. Štětinky se dokáží dostat do nejhlubších míst koberce a vykartáčovat na povrch všechnu špínu.

Čištění koberců CZ - Ostrava Mariánské Hory

Se skvrnami si poradila čisticí chemie, zlikvidovala je všechny. Vlákna koberce vypadala o moc líp, když se teď odstranila špína a prach. A dcerce se čištění líbilo tak moc, že si od té doby hraje na úklidovou firmu, to se mi docela hodíJ. Mám teď doma malou hospodyňku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *