Expresní termíny, milé jednání, výborné výsledky – „Čištění koberců Brno“

1398 0
Strojní Čistění Kobercu - Strojové Čištění Kobercu Brno

Chtěla jsem ještě před Vánocemi nechat vyčistit všechny koberce, ale letos jsem se vzpamatovala nějak pozdě. Obvykle na to myslím hodně dopředu a objednávám včas. Ale teď už zbývalo jen pár týdnů do svátků a já jsem se pořád nerozhoupala k akci. Kamarádka mi poradila, že zná servis, který má velkou základnu pracovníků, aby mohl včas vyplnit všechny své zakázky. Ona sama u nich už také objednávala služby na poslední chvíli a vyhověli jí.

čištění koberců brno královo pole

Byl to A SERVIS LIPKA, s.r.o….

Byl to A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Brno – Lesná. Volala jsem k nim poprvé, takže jsem byla napnutá, s jakou vyslechnou moji drzou žádost o čištění na poslední chvíli. Smířila jsem se dopředu s tím, že se mi vysmějí a budu si muset počkat až na leden. Ale nikdo se mi nevysmál, slečna se okamžitě dala do hledání volného termínu a dokonce jsme vybraly takový, který vyhovoval i mému programu a nemusela jsem si vybírat dovolenou.

čištění koberců brno královo pole

Byla jsem zvědavá, jak bude čištění probíhat u této firmy, prozatím jsem byla zvyklá na práci servisu, který jsem oslovovala pravidelně až do této chvíle. Ale musím přiznat, že od prvního okamžiku jsem na práci A SERVISU spatřovala jen samé výhody oproti předchozím čištěním. V prvé řadě byli všichni zaměstnanci této firmy velice příjemní, na to už jsem si odvykla. Také mě překvapila jejich dochvilnost, to už jsem také delší dobu nezažila.

Čištění bylo mnohem poctivěji prováděno a s mnohem většími úspěchy. Kolik jen špíny kartáče vyčesaly z koberce na povrch! Ocenila jsem také to, že koberce tentokrát nemusely schnout tak dlouho jako obvykle. Po pár hodinách už jsem je mohla uvézt zase do provozu. A jak krásně čisté byly! To bylo asi největší překvapení. Netušila jsem, že by se ještě daly vyčistit do této podoby. Jsem naprosto nadšená a příště objednávám opět.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *