Na skvrny si nezvykejte, strojové čištění dokáže s kobercem opravdové zázraky

1469 0
Čištění koberců a čalounění v regionu Ostrava

Kvalitní firmu na čištění koberců aby člověk pohledal. Vím to moc dobře, protože už mám za sebou několik ne moc zdařilých čištění. Dlouho se mi nedařilo přijít na to, jaká metoda čištění je ta nejlepší. Vyzkoušela jsem jich několik, nevím, možná to byla i chyba firem, které jsem si na čištění koberce najala, ale ani s jedním čištěním jsem nebyla spokojená.

Čištění koberců a čalounění v regionu Ostrava-Hrabová

Mám na koberci pár skvrn…

Mám na koberci pár skvrn, které jsem doufala, že po čištění zmizí, ale zatím stále nic. Navíc ani nemám pocit, že by některé čištění dokázalo odstranit z koberce všechen prach a to i ze dna koberce. Vložila jsem už do těch marných pokusů dost peněz a stejně to bylo k ničemu. Strašně mě to frustrovalo, takové marné a zbytečné snažení.

Zavolala jsem kamarádce, abych se ze svojí frustrace vypovídala. Kamarádka byla velice překvapená, že jí o tom povídám až teď, protože kdybych se jí zeptala dřív, už dávno by mi řekla, že ona si nechává čistit koberce strojovou metodou A SERVISEM LIPKA, čištění koberců, sedaček Ostrava-Poruba, který je naprosto perfektní.

Na doporučení kamarádky…

Na doporučení kamarádky hodně dám, takže za týden byli pracovníci tohoto servisu u mě. Vysvětlili mi hlavní výhody strojového čištění, tedy že kotoučový stroj se dostane hluboko do struktury koberce a může tak odstranit veškeré nečistoty. Kartáče stroje společně s čisticí chemií odstraní všechny skvrny a nečistoty. Nejdřív jsem to poslouchala s despektem, protože o zázračném čištění mi už mnohé firmy napovídaly dost, ale v průběhu čištění jsem viděla, že tady už nejde jenom o řeči, špína šla opravdu pryč.

čištění kusových koberců Moravská Ostrava, Přívoz

Poté, co byl koberec vyčištěn a kompletně doschnul, jsem viděla, že strojové čištění zabralo stoprocentně. Skvrny byly pryč, veškerý prach, nečistoty, byla to pecka! A SERVIS už neopustím, stala jsem se jeho věrnou zákaznicí.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *