Nepodceňujte nutnost čištění koberců

1614 0
Kvalitní čištění sedaček Ostrava

Moje sestra už mě dlouho přesvědčovala, ať si nechám vyčistit koberce. Ale pořád se mi do toho nechtělo. Zvát si domů cizí lidi, aby udělali práci, která ani nepůjde poznat. Říkal jsem si, že čištění mi je k ničemu, když koberce vysávám každý týden. Potom mě už ale přestalo bavit se se sestrou neustále hádat a i když jsem byl přesvědčený, že je to naprosto zbytečné, zavolal jsem do A SERVISU LIPKA, čištění koberců, sedaček Ostrava,  firmy, kterou mi doporučila sestra, a domluvil s nimi termín čištění.

čištění matrací Ostrava - Poruba

Nic jsem od toho nečekal…

Nic jsem od toho nečekal, ale musel jsem ocenit ochotu, s jakou se mnou všichni z firmy komunikovali. Také se mi líbilo, že si vážili mého času a přijeli přesně podle domluvy. Několikrát už se mi totiž stalo, že mě pracovníci, kteří k nám byli objednaní, nechali čekat i několik hodin.  Ale pracovníci tohoto servisu byli ukázkově přesní, ani se nezdržovali kafem a cigaretou, jak to různí dělníci a pracovníci rádi dělají.

Prostě se pustili ihned do práce. Pochybovačnost mi vydržela jen do chvíle, než začali předem nanesenou chemii kartáčovat kotoučovým strojem. To jsem teprve viděl, kolik špíny v kobercích je, protože skoro každé kroužení kartáčů vyneslo na povrch další a další nečistoty. Musely být usazené a zašlapané hluboko v koberci.

Jakmile se všechny nečistoty pečlivě vykartáčovaly, mohly se odsát vysokotlakým vysavačem. Ten měl tak silný tah, že provzdušnil i vlákna koberce a načechral je. Protože vysavač vysál koberec téměř do sucha, nemusel jsem už dlouho čekat, abych viděl konečný výsledek.

Čištění koberců  a čalounění v Ostravě

A ten mi vyrazil dech. Vyčištěnému koberci se vrátil zpět jeho barevný odstín, na který už jsem se sotva pomatoval. Jeho barvy teď byly zářivé a celkový objem se také zvětšil. Koberec vypadal mohutně. Pochopil jsem, že čistit koberce je nutné a že A SERVIS to zvládne perfektně.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *