Perfektně vyčistit skvrny a zcela odstranit zápach v kobercích umí „ Strojové tepování Praha“

1357 0
Čištění koberců - Nejnovější technologie v ČR

Když jsme jeli posledně na letní dovolenou, nechali jsme klíče mé 18leté neteři, aby dům pohlídala, zalila kytky a vybírala poštu. Měla právě prázdniny, takže jsme jí a jejímu příteli dovolili využít náš dům jako hotel a užívat si léta u našeho bazénu.

čistírna koberců praha 10

Jenomže si naše vstřícné gesto vyložila trošku po svém. Nepozvala k nám jen svého přítele, ale šest svých dalších přátel. Nevím, co u nás v bytě všechno prováděli, ale koberec v obývacím pokoji, který byl toho všeho svědkem, vypadal, že by mohl hodně vyprávět.

Určitě se v domě kouřilo…

Určitě se v domě kouřilo, to bylo znát i po dlouhém větrání, minimálně z koberce byl cítit ještě nějaký další nechutný zápach, ale nepřišli jsme na to, co by to mohlo být. Taky se na něm objevily skvrny od jídla a pravděpodobně nějakého alkoholu.

Neteř mě hodně překvapila, tohle jsem od ní nečekal. Alespoň když viděla naše zděšení, projevila špetku lítosti, omluvila se nám a slíbila, že už se to nebude opakovat. S tím souhlasím, protože už jí byt nikdy nesvěřím.

Ale protože už jsme delší dobu…

čistírna koberců praha 9

Ale protože už jsme delší dobu o vyčištění koberce uvažovali, byl tohle jen další impuls ke konečnému rozhodnutí. Museli jsme jen vybrat firmu, které se podaří vyčistit všechny skvrny a odstranit zápach. Z recenzí na internetu jsme pochopili, že by to mohl zvládnout A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Praha 1,  takže jsme si ho najali, aby koberec vyčistil za nás.

Musím říct…

Musím říct, že mě překvapilo, jak vysoce efektivní dokáží zaměstnanci této firmy být. Pracovali velice důkladně, použili kotoučový stroj, aby náš koberec strojově vyčistili až do hloubky. Rotační kartáče a kvalitní chemie si poradily se skvrnami. Příjemná vůně použité chemie koberec provoněla a po zápachu už nebylo ani památky. Jsme s A SERVISEM maximálně spokojení.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *