Perfektní práce od „Výškových prací Praha“ na mytí oken na Praze 9

1655 0
Mytí světelných reklam v Praze 9

Dlouho jsme měli problém s mytím prosklené výtahové šachty našeho domu. Nejprve trvalo neskutečně dlouho, než jsme se se všemi ostatními nájemníky shodli na tom, že budeme postupovat společně a firmu, která umytí šachty bude zajišťovat, budeme hradit dohromady. Nevěřili byste kolik námitek před odsouhlasením tak jednoduchého rozhodnutí může být. Každý do toho chtěl mluvit, každý měl „skvělý“ nápad, jak na to.

Mytí světlíků Praha 3

Když jsme měli konečně volnou ruku…

Když jsme měli konečně volnou ruku k tomu, abychom mohli nějakou firmu vybrat, byla šachta už pořádně zaneřáděná. Špinavá od prachu a všelijakých nečistot, vypadala hodně zanedbaně.

Procházeli jsme naše možnosti, firem, které se zabývají mytím skleněných ploch ve výškách, není málo. Po důkladném zvažování jsme vybrali A SERVIS LIPKA, mytí oken Praha 9,  protože už se v branži pohybuje delší dobu a má určitě hodně zkušeností. Disponuje také potřebným vybavením pro práci ve výškách a na práci jeho zaměstnanců jsme našli jen samé pozitivní ohlasy.

První mytí výtahové šachty…

První mytí výtahové šachty se odehrávalo za přihlížení mnoha obyvatel bytu, někteří si chtěli ohlídat, že jsme za jejich peníze zvolili správnou firmu, jiní číhali na jakoukoli chybičku, ke které by došlo, a někteří byli prostě jen zvědaví, jak to bude probíhat. Kibiců bylo každopádně přítomno dostatečně.

Výškové práce Praha 1

Mycí četa však i za těchto ne příliš ideálních podmínek pracovala perfektně a soustředěně. Určitě se jim nedalo nic vytknout. S pomocí horolezecké výbavy zvládali mýt okna bez problémů. Zajímalo by mě, jestli náhodou nebyli dříve angažování v cirkusech na visuté hrazdě. Jejich jistota, se kterou se ve výšce pohybovali, by tomu odpovídala. I za těchto podmínek byla šachta umyta krásně do čista, skla se jen leskla.

Nikdo z nájemníků neměl jedinou výhradu a ve spolupráci s firmou tedy zdárně pokračujeme.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *