Mytí oken ve výškách můžete řešit různě, ale „Výškové práce Praha“ je to nejlepší řešení

1563 0
Výškové mytí oken na Praze 1

S rodinkou jsme se přestěhovali do nádherného secesního domu. Miluji architekturu, a když jsem dům viděla poprvé, věděla jsem, že tady chci bydlet. Prohlídka také dopadla dobře, vysoké stropy mě uchvátily. Vzhledem k tomu, že manžel byl v té době na služební cestě v zahraničí, bylo rozhodování na mě. Já jsem byla nadšená, neměla jsem nad čím váhat.

Servisní mytí oken profesionálně Praha 9

Když jsme se s manželem a dětmi stěhovali do nového bytu, manžel mé nadšení až tak nesdílel. Vysoké stropy ho vůbec neuchvacovaly tak jako mě. Nutily ho k zamyšlení nad složitostí vytápění celých místností. Při pohledu na krásná secesní vysoká okna se mě zeptal, jestli jsem přemýšlela nad tím, jak takové monstrum umyji. V tu chvíli i mě poprvé zatrnulo. Na tohle jsem vůbec nepomyslela. Okna byla opravdu veliká, zevnitř bych je možná umyla s pomocí žebříku (který jsme samozřejmě neměli), ale neuměla jsem si představit, jak je umyji zvenčí.

V prvním týdnu bydlení…

V prvním týdnu bydlení v našem novém domově jsem se seznamovala se sousedy a vyptávala jsem se jich, jak řeší mytí oken. Každý to dělal jinak. Sousedka z přízemí používá štafle, asi dva sousedi mi řekli, že okna prostě nemyjí, další mi řekla, že používá teleskopickou tyč, se kterou okna sice neumyje moc dobře, ale je to alespoň něco.

Poslední, s kým jsem se bavila, mi řekl, že si na mytí oken objednává úklidovou službu, která není ani nijak drahá a okna ve výšce mu umyje perfektně. Tato možnost mě zaujala a chtěla jsem to taky zkusit.

Kvalitní mytí oken v domácnostech Praha 10

Dostala jsem kontakt na A SERVIS LIPKA mytí oken Praha 1,. S mytím našich oken si poradili parádně. Umývali je z montážní plošiny a šlo jim to moc dobře, měli hotovo raz dva a ještě k tomu bez šmouh a s nádherným leskem. Byli jsme moc spokojení a u této firmy jsme i nadále zůstali.

 

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *