Čistenie priemyselných, liatych podláh, esd stierok, nano impregnácie, linoleí, marmoleí, PVC, CV, vinylových podláh. Voskovanie Prešov

1922 0
Čistenie podláh Prešov

Naša spoločnosť A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Prešov, zaisťuje hĺbkové strojové čistenie podláh. Používame kotúčový stroj, ktorým dokážeme zaistiť dokonalé a detailné vyčistenie akéhokoľvek druhu podlahy. Váha kotúčového stroja sa blíži k 40 kg, na približný priemer kotúča cca 45 cm. Svojou váhou a následnému vyvinutému tlaku je zaistené dôkladné drhnutie podlahy. Ak je váha nepostačujúca, na jeho hlavu pridáme ďalšie závažie cca 10-15 kg.

 Čistenie priemyselných a domácich podláh

Váha kotúčového stroja trvalo pôsobí na rozmer drhnúceho kotúča, a tak dosiahneme kvalitnú čistiacu silu a odstránime nečistoty zo štruktúry podlahy a škár. Na začiatku strojového čistenia podláh vyberieme čo najšetrnejšiu čistiacu chémiu. Aby sme nepoškodili povrch podlahy, preto volíme spravidla tú najšetrnejšiu a pridávame postupne silnejšiu. Pokiaľ šetrnejšia chémia nestačí. Chémiu necháme pôsobiť a zvolíme si kefu, ktorú je potrebné použiť – padový držiak a silonovú kefu. Kefu volíme podľa druhu podlahy, ktorú je potrebné vyčistiť.

Pokiaľ sa strojové čistenie…

 Umývanie podlahy - rýchle a hospodárne čistenie

Pokiaľ sa strojové čistenie podláh zameriava na odstránenie vápenatých a cementových závojov, zvyškov stavebných nečistôt a povlakov, používame kyslú chémiu, ktorá je veľmi agresívna a nie je ju možné použiť na všetky druhy podláh, ako sú kamenné podlahy a podlahy z ušľachtilých materiálov, mramor a i., keďže chémia by mohla poškodiť vzhľad podlahy a to nenávratným spôsobom. Zamestnávame profesionálov, ktorých školíme o používaní chémie. Nemusíte mať obavy z akéhokoľvek zničenia vášho majetku či poškodenia podlahy chémiou.

Hĺbkové čistenie znečistených podláh

Svojim zákazníkom, ktorým zaistíme strojové čistenie a umývanie podláh odporúčame, aby si nechali na podlahu naniesť vosk (priemyselný polymér). Týmto konzervačným prípravkom – voskom, zakonzervujeme podlahu takým spôsobom. Že už nedôjde k hlbšiemu znečisteniu a aj údržba je veľmi jednoduchá. Vosk je pololesklý alebo matný, a tak podlahe dodá tiež pekný vzhľad a jas. Na miestach, s vysokou frekvenciou osôb, voskovanie odporúčame. Ochránite tak svoju podlahu pred poškrabaním, podriapaním a silným znečistením, ktoré by mohlo byť ťažké v budúcnosti odstrániť.

Strojové čistenie a umývanie podláh využíva veľký rad zákazníkov. Ktorí majú svoje podlahy v prevádzkach, kde je potrebné neobmedziť prevádzku – zaistíme vám flexibilné čistenie podláh. Náš tím nastúpi do vašej prevádzky, firmy, domácnosti v čase, ktorý si sami nastavíte a bude vám vyhovovať. Vo firmách, skladoch a i. sú podlahy veľkých rozlôh, preto v takých situáciách pracujeme v skupinkách, aby sme všetko čistenie zvládli v krátkom čase a s precíznym výsledkom.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *