Na čistenie kobercov nepoznáme lepšie riešenie! Rotačné stroje Zvolen

1807 0
Tepovanie sedačiek a gaučov

Máme väčší dom na okraji mesta, kde máme troch psov. Sú väčšinu dňa vonku v záhrade, kde majú celodenné vyžitie. Spokojne si tam behajú a hrajú spolu. Horšie potom už je ich príchod do domu. čistenie kobercov Zvolen Aj napriek tomu, že im pri vchode do domu všetky labky utierame, nie vždy sa to podarí úplne dokonale a špinu z vonku potom roznáša po dome. Pri podlahách to nie je zas taký problém, to sa zmyje v podstate jedným ťahom.

Horšie sú na tom ale koberce, ktoré od nich naozaj dostávajú zabrať. Nie je vždy čas po nič koberec povysávať alebo vyčistiť, takže sa nečistoty časom dostávajú hlbšie do štruktúr koberca a tiež to potom tak vyzerá. Svetlé koberce už stráca svoju pôvodnú farbu i celkovo svoj vzhľad. Keďže bola špina už hlboko v koberci, už sa mi nedarilo koberce vyčistiť tak, ako by som si predstavovala.

 

 

Jeden deň som sa radila…

 

Jeden deň som sa radila s kamarátkou, aký čistiaci prípravok alebo proces na koberce použiť, aby sa dostavil vytúžený výsledok. Kamarátka mala rovnaký problém a sama na to tiež nestačila, tak mi poradila využitie služieb upratovacej firmy A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Zvolen, s ktorou spolupracuje už druhý rok. Firmu som ďalší deň skontaktovala a ihneď sme s milou hĺbkové tepovanie kobercov, čistenie sedačiek slečnou po telefóne dohovorili termín a ešte v ten istý deň nám bol zaslaný finančný návrh. Bol to veľmi pohotový a seriózny prístup. Veľmi ma to potešilo. Zamestnanci prišli dva dni po tom, presne v stanovený termín.

Prešli si dom a zhodnotili stav kobercov a postup ich čistenie. Nakoniec použili ťažký čistiaci stroj, pomocou ktorého hĺbkovo naniesli účinnú chémiu, ktorá kvalitne koberec vyčistila. Následne chémiu odsali a s ňou aj všetky nečistoty. Koberec bol opäť ako nový. Bola som nadšená, síce to bola pomalšia metóda, ale za to veľmi účinná. S firmou A SERVIS LIPKA som bola veľmi spokojná a určite to nebola naša posledná spolupráca.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *